Gönderen Konu: Oylamalı kampanyalara da güven kalmadı!!  (Okunma sayısı 6124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
Oylamalı kampanyalara da güven kalmadı!!
« : 26 Şubat 2010, 10:06:54 »
yöntem açıklamak yasak ama zaten yöntemi tam olarak anlamadığım için açıklayacak bilgiye de sahip değilim.
sadece oylamalı kampanyalarda yine alanında uzman arkadaşlarımız tarafından kullanılan bir yöntem ile çok hit alan sitelere bir şey (sanırım kod ya da adını bilmediğim anlamadığım birşey) yerleştiriliyormuş. bu siteleri tıklayan rastgele kişiler ki sonuçta hepsinin ip adresleri farklı ve böyle bir olaydan haberleri olmayan kişiler otomatik olarak siteye yerleştirilen o ne olduğunu bilmediğim şey sayesinde o kişinin adına oy kullanmış oluyorlarmış. üyelik ve güvenlik kodu isteyen kampanyalar için de bu geçerliymiş. mesela lastigimeguveniyorum kampanyasına bakabilirsiniz. son konulan bir fotoğraf bir günde 100 200 oy alabiliyor. ne yazık ki işte bahsettiğim bu yöntemlerle.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: Oylamalı kampanyalara da güven kalmadı!!
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2010, 10:11:34 »
ne kadar acı ki biz dürüst bir şekilde oy toplamaya çalışıyoruz birileri gelip oyları silip süpürüyor..çok yazık..allah razı olmasın..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2010, 10:21:21 »
Bende diyorum bu  tofitada 400-500 oy alan arkadaslar nasıl alıyo.. O kadar çevresinin olması imkansız.. Aramızdada bazı arkadaslar bu yöntemi kullanıyo eminim.. Bknz. tofita
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2010, 10:27:13 »
oylamalı kampanyalarda hıc sansım olmadı cevrem yok dıye yazıkkı bole bır hıle yapılırsa hakkımız gecıyor o kısılere helal olmaz bence :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2010, 10:27:33 »
evet malesef teknik ekipleri de birşey yapamıyor çünkü kontrol ettiklerinde sonuçta oylar farklı ip ve zamanlarda ama işte bu uzman arkadaşların önüne geçemiyorlar malesef. bu forumun bile db sini indirmişler ne işlerine yarayacaksa. db database oluyor sanırım.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2010, 11:49:20 »
evet malesef teknik ekipleri de birşey yapamıyor çünkü kontrol ettiklerinde sonuçta oylar farklı ip ve zamanlarda ama işte bu uzman arkadaşların önüne geçemiyorlar malesef. bu forumun bile db sini indirmişler ne işlerine yarayacaksa. db database oluyor sanırım.

Peki sen bu forumun db‘ini indirdiklerini nerden biliyosun? Sanamı söylediler yoksa başrol oyuncusu senmisin? Bişey farkettimde son 1 haftadır serbest kürsüye açtığın konular hep hileyle alakalı... Acaba üstü kapalı olarak birilerinin mesajlarını bizemi iletiyosun? Database‘e erişiyolar, ad soyadınızı tel nonuzu falan biliyolar diyosun bunu sana onlarmı söyledi bu foruma konu açıp bizlere iletesin diye?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 26 Şubat 2010, 11:51:40 »
cevap bekliyoruz ?

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 26 Şubat 2010, 11:54:43 »
gerekli bilgiyi diazem arkadaşa verdim ben bunları yapabilecek kapasitede değilim işim de olmaz malum programları kullanarak hile yapmışımdır yaptıysam da bunlar bir nevi limer denilen hackerın bir alt versiyonu muhtemelen.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 26 Şubat 2010, 12:00:26 »
gerekli bilgiyi diazem arkadaşa verdim ben bunları yapabilecek kapasitede değilim işim de olmaz malum programları kullanarak hile yapmışımdır yaptıysam da bunlar bir nevi limer denilen hackerın bir alt versiyonu muhtemelen.

Ben sorularıma cevap bekliyorum. Diazem‘e verdigin bilgi beni alakadar etmiyo..

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2010, 12:02:24 »
limer değil lamer onun adı.