ben daha arılardan bile kurtulup son bölüme gelemedim. Çok zormuş yavv...
bnnm en ii yaptığım 234100 ama daha iyisini yapıcam da arkadaşlar bu oyun ne zaman bitiyor yani bu ne zamana kadar geçerli sonuçlar ne zaman belirlencek? Çünkü ona göre sürekli oynuyacağım bilen varsa lütfen yazsın
7 ocak oynamak için son gün, 9 ocakta da sonuçlar açıklanacak.
yaa nası yaptın o kadar puanı anlatsanaa
Ben de 182.000 yaptım en çok
Çok zor ya..bi de bari yanınca kaldığın bölümün başından başlasa.Oyunun zorluğuna göre verdikleri hediyelere bakınca çok komik gerçekten.Bukadar hasılat yaptılar.Bı ne pintilik! Ama sinir oldum dandik oyunu bitiricem!
Sonuçlar açıklanmış Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin kopyala yapıştır yapamadım.Girişe tıklayınca kazananlar yazıyor.
YAAAAAAAA ARKADAŞLARRR

BENİM BUOYUNA KATILDIĞIM MAIL ADRESİM HACKLENMİŞ. AMA BEN ÖDÜL KAZANMIŞIMM. NASI OLUCAK ŞİMDİ? BEN ÖDÜLÜMÜ NASIL ALABİLİRİM. BİRİ BANA AKIL VERSİN NOLURRR.... ADRES BİLGİLERİMİ NASIL ULAŞTIRABİLİRİM ONLARA? Bİ MAİL ADRESLERİ FALAN VARMI? UFF ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM EDİN. Bİ HEDİYE KAZANDIM ONU ALMAK İSTİYORUM...
telefon numaranızı verdiyseniz ilgili kişiye mail atın verdiğiniz numaradan ulaşmalarını söyleyin durumuda bildirin.. mail adresinizi kurtarmak iiçin gizi sorunuzun cevabını bilmiyor musunuz? onu kullanarak şifrenizi yenileyin
mail adresinden başka bilgi girdiyseniz eğer onlarıda yazarak o siteye mail atın ve durumu bildirin. gerekirse kimlik ile ispat edebileceğini falan yazın. inşallah halledebilirsiniz.