Gönderen Konu: A.R.O.G. filminin oyununu oynayın hediyeleri kazanma şansı yakalayın!  (Okunma sayısı 12926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
ben daha arılardan bile kurtulup son bölüme gelemedim. Çok zormuş yavv... :(

Çevrimdışı pnr_cns

• Yeni Kampanyacı
  • *
bnnm en ii yaptığım 234100 ama daha iyisini yapıcam da arkadaşlar bu oyun ne zaman bitiyor yani bu ne zamana kadar geçerli sonuçlar ne zaman belirlencek? Çünkü ona göre sürekli oynuyacağım bilen varsa lütfen yazsın

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
7 ocak oynamak için son gün, 9 ocakta da sonuçlar açıklanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
yaa nası yaptın o kadar puanı anlatsanaa :)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ben de 182.000 yaptım en çok ???
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı calcabrina

• Acemi Kampanyacı
  • **
 Çok zor ya..bi de bari yanınca kaldığın bölümün başından başlasa.Oyunun zorluğuna göre verdikleri hediyelere bakınca çok komik gerçekten.Bukadar hasılat yaptılar.Bı ne pintilik! Ama sinir oldum dandik oyunu bitiricem!

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
Sonuçlar açıklanmış Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kopyala yapıştır yapamadım.Girişe tıklayınca kazananlar yazıyor.

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
YAAAAAAAA ARKADAŞLARRR :( BENİM BUOYUNA KATILDIĞIM MAIL ADRESİM HACKLENMİŞ. AMA BEN ÖDÜL KAZANMIŞIMM. NASI OLUCAK ŞİMDİ? BEN ÖDÜLÜMÜ NASIL ALABİLİRİM. BİRİ BANA AKIL VERSİN NOLURRR.... ADRES BİLGİLERİMİ NASIL ULAŞTIRABİLİRİM ONLARA? Bİ MAİL ADRESLERİ FALAN VARMI? UFF ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM EDİN. Bİ HEDİYE KAZANDIM ONU ALMAK İSTİYORUM...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
telefon numaranızı verdiyseniz ilgili kişiye mail atın verdiğiniz numaradan ulaşmalarını söyleyin durumuda bildirin.. mail adresinizi kurtarmak iiçin gizi sorunuzun cevabını bilmiyor musunuz? onu kullanarak şifrenizi yenileyin

chemy

• Ziyaretçi
mail adresinden başka bilgi girdiyseniz eğer onlarıda yazarak o siteye mail atın ve durumu bildirin. gerekirse kimlik ile ispat edebileceğini falan yazın. inşallah halledebilirsiniz.