Gönderen Konu: oxijen krem  (Okunma sayısı 1406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atibrzn

• Yeni Kampanyacı
  • *
oxijen krem
« : 23 Şubat 2010, 19:17:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

arkadaşlar 25 tl lik bu ürünü 10 tl lik kargo ücretini ödeyene bedava yolluyorlar

Ağrı Nedir?
Vücudumuzun biyolojik bütünlüğünü sağlayan sinir sistemindeki otonom sinir liflerinin organizmadaki tahriş veya bozuklukları, zamanında merkeze bildirmek amacı ile verdiği işaret, beyinde ağrı dediğimiz bir duygu biçiminde algılanır.

İçindekiler:
de-ionized water, glyceryl steareta, alkyl malate di 12-13, tridecyl salicylate, d-panthenol, cream base, vitamin e, ph regulatör, sorbitol, acnibio fgı, alabalık, okaliptüs, pelesenk, kekik, karabiber ekstraları, Oxigenkompleks 1

Oxigen Ağrı Kremini Oluşturan Bitkiler Ve Faydaları :
Pelesenk:
Oldukça iyi bir ağrı kesici olan pelesenk yağı özellikle romatizma ve migren ağrıları için birebir etkilidir. Kas spazmına, romatizma ağrılarına ve kireçlenmeye  karşı masaj yapılarak uygulanır.

Alabalık Yağı:
Romatizma ve bel ağrılarına, bel fıtığı, kas ağrılarında kullanılır. Ayrıca kas gevşetici olarak kireçlenmeler, mafsal ağrılarında uygulamada etkilidir.

Kekik Yağı:
Oleum  Thymi Dahilen safra artırıcı, kurt düşürücü ve ağrı dindirici, haricen ise antiseptik olarak kullanılır. Kenevir Timol adı verilen bir tür doğal yağ, vücuttaki diğer yağların parçalanmalarını sağlar. Kekik yağı banyoda sürüldüğü zaman romatizma ağrılarını büyük oranda azaltır.

Karabiber Yağı:
Romatizma ve bel fıtığı için masaj yapılarak uygulanır.

Okaliptus Yağının Faydaları:
Solunum yolları rahatsızlarında, astım, bronşit, nezle ve soğuk algınlığında kullanılır. Kabızlık, öksürük, sinüzit, şeker hastalığı, romatizma, selülit, sindirim sistemleri sorunları, diş eti ve ağız içi rahatsızlarında etkilidir. Saç dökülmesine ve kepeğe faydalıdır. Mikrop öldürücü ve kas gevşeticidir. Sinüzit için buğu şeklinde antiseptik olarak faydalıdır.

Uyarılar /Önlemler :
Haricen kullanılır.Yanık ve açık yaralarda kullanılmamalıdır.

Yan Etkiler/Advers Etkiler :
OXIGEN Ağrı kremi bitkisel ürünlerden imal edilmiştir. Hiçbir yan etkisi görülmemiştir.

Kullanım Şekli Ve Dozu:
OXIGEN ağrı kremi uygulanacak bölgeye yeterli miktarda 3-5 dakika masaj yaparak günde 2 defa (sabah-akşam) uygulanmalıdır.

Saklama Koşulları :
Oda sıcaklığında (22-25 derece) saklanmalıdır.

TC SAĞLIK BAKANLIĞI 24-03-2005 tarihli ve 5324 sayılı kozmetik kanununa uygun olarak bildirimi yapılmıştır.

sponge

• Ziyaretçi
Ynt: oxijen krem
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2010, 01:55:23 »
arkadaşlar forum spam yuvası oldu, yeni uyeler 100 mesaja ulaşmadan konu açamamalı bence, uye olna konu çaıo, ki açan belli :)

Çevrimdışı Depresionist

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ah benim kırılgan yalnızlığım...
    • Bana dair.
Ynt: oxijen krem
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2010, 10:46:55 »
100 Mesaj çok da 20-30 falan olabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Desteklerinizi bekliyorum. Çağrı Mustafa ALKAN