Merhaba Arkadaş bir şey soracağım kazanan arkadaşlar için pasaportumun geçerlilik süresi 2025 kadar devam ediyor fakat eski tip çipsiz pasaport sorun olur mu acaba bilgisi olan varmı yurtdışına çıkışta.
2012 yılında aldığım pasaportla en son ispanyaya gittim sorun olmadı, aynı pasaportla katara gitmeyi planlıyorum sorun olacağını düşünmüyorum.
Pasaport bilgilerini hedefçekilişe gönderen oldumu resmini?
Benden hiç bir şey istemediler 3 hafta kaldı arayan soran da yok
Seyahatle ilgili herhangi bir bilgi alabilen oldu mu? "Pasaportunuz var mı?" diye Hedef Çekilişten aranmamın üzerinden uzun zaman geçti. Seyahat firması tarafından aranmadık. Mail ile Hedef'e sordum ancak bir yanıt gelmedi.
17 günde yetişirmi?yoksa ilerleyen tarihe ertelenebilir mi final maçına? Firma tarafından?
hedef arıyo bilgileri alıyor
Beni biraz önce aradılar yanınızda kim gelecek dediler pasaport numaralari ve pasaportun son geçerlilik süresini sordular.
Sabah 8 uçağıyla gidiliyormus 4 saat önce havaalanında olunacak mis gürültülü bir ortamdaydim gün 28 i dedi sanki başka aranan oldumu ?
Kaçıncı hafta talihlisiniz acaba biz son çekilişten kazandık belki sırayla arıyorlardır