Gönderen Konu: A101 Coca Cola Zero Katar 2022 Kazananlar  (Okunma sayısı 40422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: A101 Coca Cola Zero Katar 2022 Kazananlar
« Yanıtla #70 : 17 Ekim 2022, 13:20:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Firmalar programda degişiklik yapabilrmi?
müşterinin leyhine bir durumda mpiye dilekçe yazıp yapabilir.

Çevrimdışı rebellionnn

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #71 : 17 Ekim 2022, 13:28:32 »
2. dönem için belgeleri hazırlayıp gönderdim.
Qatar Airways'in İstanbul Havalimanı'ndan Doha'ya günde iki uçuşu var.
Biri 14:45, diğeri 21:30'da.
Tek gecelik bir seyahat olduğu için 14:45'teki uçakla gidip 18:45'te oraya varılacaktır.

29 Kasım'daki maçlar:
Avustralya - Danimarka / 18:00
Tunus - Fransa / 18:00
Galler - İngiltere / 22:00
İran - ABD / 22:00

İlk iki maça yetişmeye imkan yok, bu sebeple muhtemelen 22:00'deki maçlara götüreceklerdir.
Tur programı bence şöyle olacaktır; Uçuş, otele gitmeden bir yemek, sonra maça gidiş, maç sonrası otele transfer, sabah kahvaltı ve dönüş. Şehir gezisi, alışveriş gibi bir zaman olmayacak bence.

29 Kasım'daki maçlar:
Ekvador - Senegal / 18:00
Hollanda - Qatar / 18:00
Galler - İngiltere / 22:00
İran - ABD / 22:00

Ben bu programa çok önceden baktım. Gezi için vakit olmayacağını colayı arayıp söyledim. 2 geceye çıkarsınlar diye. Sizler de colaya bildirirseniz şimdiden önlemlerini alsınlar. Yoksa otellerde yer bulamayacaklar.

Veya qatar havayolları yerine thy seçecekler sabah uçuşu var onun.

18:00'deki maçları ben yanlış yazmışım, 30'una da bakmıştım, o tarihtekileri yazmışım. Zaten yetişemiyoruz diye önemsememişim.
Ben de aynı şekilde belki 2 güne çıkarırlar diye düşündüm, götüreceklerini söyledikleri Cielo Lusail'in diğer günlerine bakmıştım. Otel diğer günlerde de tamamen dolu gözüküyor, zaten küçük bir ülke, bu gezi için bu kadar kısa sürede, bu kadar fazla insan için güncelleme yapmazlar gibi geliyor. (tabi umarım değişir, çok isterim :)

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #72 : 17 Ekim 2022, 13:58:24 »
2. dönem tekrarlanan çekiliş sonuçları ;

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #73 : 17 Ekim 2022, 14:03:57 »
Bu arada şu maddeden dolayı yedekte bile isminiz çıksa diğer dönemde asilden bile kazansanız isminiz eleniyormuş. Bunu da yeni öğrendik. Boşu boşuna diğer dönemlerde kazanmak için kasmışız

Her Kampanya dönemi için Bir kişiye birden fazla ikramiye isabet etmesi halınde ilk çekilen  ikramiye geçerli kabul edilerek 4 Dönem Kampanya çekiliş sonucun da  1 kişiye 1 den fazla ikramiye verilmeyecektir.

Eşim ilk dönem 35. yedekti, 3. dönem asilden kazanmış ama mükerrer diye elemişler. O yüzden farkettiyseniz aynı isimler bir diğer listede yok.

Çevrimdışı lBaDOkeil

• Deneyimli Kampanyacı
  • KurTrade
    • Hidroponik Tarım
« Yanıtla #74 : 17 Ekim 2022, 14:48:52 »
Bu arada şu maddeden dolayı yedekte bile isminiz çıksa diğer dönemde asilden bile kazansanız isminiz eleniyormuş. Bunu da yeni öğrendik. Boşu boşuna diğer dönemlerde kazanmak için kasmışız

Her Kampanya dönemi için Bir kişiye birden fazla ikramiye isabet etmesi halınde ilk çekilen  ikramiye geçerli kabul edilerek 4 Dönem Kampanya çekiliş sonucun da  1 kişiye 1 den fazla ikramiye verilmeyecektir.

Eşim ilk dönem 35. yedekti, 3. dönem asilden kazanmış ama mükerrer diye elemişler. O yüzden farkettiyseniz aynı isimler bir diğer listede yok.

4. haftaya sırf bu sebepten katmaz  diye girmedim 3. dönemde 20 li rakamlarda yedekteyim.

.
.
.
.
.
.
Hidroponik Tarım Danışmanlık Hizmetleri
Hidroponik Tarım Besinleri Sera Kurulum

Çevrimdışı arenat

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #75 : 17 Ekim 2022, 15:03:49 »
3. ve 4. dönemde tekrarlanacak mı acaba? Bilgisi olan varmı

Çevrimdışı btuhanzkn

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #76 : 17 Ekim 2022, 15:19:34 »
şimdi bundan sonraki süreç nasıl olacak acaba fikri olan var mı kazananlar. kazandıkları hediyenin süresi mi uzatılır ürün değişikliğine mi gidilir. bizim yapmamız gereken bir şey varmı acaba iptal olması söz konusu değil sanırım

Çevrimdışı Ultramar06

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #77 : 17 Ekim 2022, 15:22:46 »
Eksik katilimlarmi var tekrarlanıyor?

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 17 Ekim 2022, 15:27:32 »
1 dönemden yedekler de bittimi acaba?

Çevrimdışı rebellionnn

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #79 : 17 Ekim 2022, 15:58:53 »
şimdi bundan sonraki süreç nasıl olacak acaba fikri olan var mı kazananlar. kazandıkları hediyenin süresi mi uzatılır ürün değişikliğine mi gidilir. bizim yapmamız gereken bir şey varmı acaba iptal olması söz konusu değil sanırım
4. dönemin de yedek başvuru süresi dolduğunda (sanırım Kasım'ın 2. haftası gibi) gidecek herkesin isim bilgileri belli olduğunda bunları topluca anlaştıkları seyahat firmasına vereceklerdir. Onlar da tur programını verir, kazananlardan gerekli belgeleri toplarlar, sonrasında da 2 hafta var zaten, rahatça yetişir. Tur firması bizlerle irtibata geçince her şey netleşmiş olur.