Gönderen Konu: Dr.Oetker Duyusal Testler (İzmir için)  (Okunma sayısı 2096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
Dr.Oetker Duyusal Testler (İzmir için)
« : 16 Şubat 2010, 10:27:28 »
Duyusal TestlerGörün, Koklayın, Tadın ve Hissedin !
Dr. Oetker, yeni ürünlerini oluştururken ve var olan ürünlerinde yenileme çalışmaları yaparken ürünlerinin aromasının, lezzetinin, kıvamının ve yapısının tüketici tercihleri doğrultusunda olmasına önem verir. Bu nedenle de tüketicilerin katıldığı Duyusal Test'ler düzenler.

Neden siz ?
Bir ürünün görüntüsünü, kokusunu ve tadını mekanik aletlerle ölçemiyoruz. Bu nedenle tüketicilerimizin görüşlerine başvuruyoruz.

Nasıl katkıda bulunabilirsiniz ?
Siz de panelist olarak ürünlerimize ve kalitemize katkıda bulunabilirsiniz. Bunun için öncelikle Duyusal Test Panelist Adaylığı Anketini doldurmanız gerekmektedir. Duyusal Testler'e katılmak için yeniliklere açık biri olmak, gönüllü olmak, 18 yaş üzeri, okuryazar ve İzmir'de oturuyor olmak şartları aranmaktadır.

Ön görüşme ve onay ?
Duyusal Test Panelist Adaylığı Bilgi Formunu ve Anketini, doğru ve eksiksiz doldurup, onayladıktan sonra Dr. Oetker Halkla İlişkiler bölümündeki yetkililer, anketinizdeki yanıtları inceleyecekler ve daha sonra bilgi vermek için sizi arayacaklardır.

Davet ?
Adaylığınız onaylandıktan sonra, size uygun kriterler doğrultusunda, zaman zaman Duyusal Test Panelleri için İzmir'deki Dr. Oetker firmasına davet edilebilirsiniz.

Ulaşım ?
İzmir merkezden ulaşımları Dr. Oetker Halkla İlişkiler Bölümü sağlamaktadır.

Bilgilendirme ?
Duyusal Test ürünü ve soru formu hakkında bir ön bilgilendirme yapılır.

Ürün sunumu ve değerlendirme ?
Dr. Oetker firmasındaki özel olarak düzenlenmiş panel kabinlerinde denemeniz için size ürünler sunulur, ürünler hakkında kolay sorular sorulur ve değerlendirmeniz beklenir.

Aynı zamanda !
Ankete katılan Panelist Adayları aynı zamanda, Dr. Oetker Sanal Üyelik Sistemine de üye olacaklardır !
Sanal Üyelik Sistemi ile ürünlerimiz ve şirketimizin faaliyetleri hakkında yayınlanan E-Card'lar ve E-Bültenler'den, Sanal Mağaza haberlerinden, Kampanya ve Promosyonlar'dan ve Yeni Tarifler'imizden, E-Mail adresinize ücretsiz olarak gönderilmesiyle haberdar olabileceksiniz.

İletişim :
Duyusal Testlerle ilgili sorularınız için,
* E-Mail Adresi : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
* Posta Adresi : Tanıtım Tutundurma ve Halkla İlişkiler Bölümü
Dr. Oetker Gıda San. ve Tic. A.Ş., Bekir Saydam Cad. No: 54 35865 Pancar-Torbalı-İzmir
* Telefon : (0 232) 864 18 00

seçeneklerini kullanabilirsiniz.
Güvenlik !
Bilgileriniz Veri Koruma güvencesi altındadır !

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dr.Oetker Duyusal Testler (İzmir için)
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2010, 11:27:50 »
 izmirliler için  dışında oturanlar katılamıyo
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2010, 12:51:05 »
ne olacakmış ben anlamadım

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2010, 13:18:13 »
neden şehre özel yaparlar bu kampanyaları anlamam yani >:(

Çevrimdışı kevkebe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2010, 00:35:09 »
 ya arkadaşlar boşverin  izmirde olsanız nolcak dr. oetker yeni bir ürün çıkarcak sizleri kobay olarak kullancak bi de kalkıp oraya gideceksiniz yol zahmeti ne için:?

Çevrimdışı AnqeL

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2010, 21:03:56 »
bu işten bizim kazancımız ne olacak ki ??  ???

Çevrimdışı ikocan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2010, 09:12:01 »
ben izmirdeyim ama katılmam buna bencede bizi alıp götürüp bişeyler denettirip fikrimizi alcaklar sonunda bi ödül yada bişey vercek olsalardı yazarlardı muhakkak ayrıcada e bülten vs hizmetlerden yararlanacaksınız denmiş sağ olsunlar ben almıyım  :D

Çevrimdışı sureyya25

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2010, 16:57:46 »
Ne kadar saçma ya hem kobay olarak kullan hem de ödül olarak bilgi maili gönder aman ne bonkör firmaymış.kalsın ben almıyayım