Gönderen Konu: Büşra filmi, Facebook (8 Mart)  (Okunma sayısı 11405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
Büşra filmi, Facebook (8 Mart)
« : 16 Şubat 2010, 09:14:01 »
Yarışmada arkadaşını davet ederek, arkadaşlarına puan hediye ederek ve fragmanı paylaşarak puan kazanabilirsin. Yarışma sayfasını hergün ziyaret et, hergün yeni puanlar kazan. En fazla puan toplayanlar Büşra Filminden özel hediyeler kazanıyor.

kampanyalar kanalıyla yine...

Yarışma İçeriği;

Türkiye genelinde, 15 Şubat – 08 Mart 2010 saat 18:00 tarihleri arasında yapılacak
yarışma süresince katılımcılar, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerindeki hayran sayfasına Ad, Soyad, İl, Telefon ve diğer üyelik bilgileri ile ücretsiz üye olarak, Büşra Filmi fragmanını izleyerek, anket sorularına yanıt vererek ve arkadaşlarına Büşra Filmi fragmanını izlettirerek en yüksek puanı toplamaya çalışacaktır.

Katılımcıların puan kazanımı aşağıdaki şekilde olacaktır:

1. Katılımcı, yarışmaya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfası üzerinden ücretsiz üyelik işlemi yaptığında bir defaya mahsus 10 puan kazanır.
2. Katılımcı, Büşra Filmi fragmanını izleyerek, bir defaya mahsus 100 puan kazanır.
3. Katılımcı, yarışmaya katılan arkadaşlarına bir günde toplam 10 puan hediye edebilir veya yarışmaya katılan arkadaşlarından bir günde toplam 10 puan hediye kazanabilir.
4. Katılımcı, Büşra Filmi fragmanını arkadaşları ile paylaşarak, paylaştığı fragman en az bir defa izlenirse 20 puan kazanır.
5. Katılımcı, yarışmaya arkadaşlarını davet edebilir. Katılımcının davetiyle yarışmaya katılan her arkadaşı katılımcıya 100 puan kazandırır.
Üyelik, yarışma ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Başkaca ve ticari bir koşul yoktur.
Yarışmada en fazla puan toplayan 155 katılımcı ödüllendirilecektir.

Hediyeler;

Yarışmada en fazla puan alan ilk 5 katılımcı 1’er (birer) adet Casio Exilim G1 19.9mm Fotograf Makinesi ödülü, en fazla puan alan sonraki 50 katılımcı Büşra Filmi için 2 kişilik davetiye ödülü ve sonraki 100 katılımcı Bahadır Boysal imzalı Büşra Kitabı ödülü kazanacaktır.
Büşra Filmi davetiye ödülü, filme iki kişilik giriş için geçerlidir, ödül ile ilgili detaylı bilgi daha sonra sitede yer alacak olup kazanan kişilere ayrıca bildirilecektir.
· Ödül kazanabilmek için katılımcının, Facebook kullanıcısı olması ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasına kayıt olması gerekmektedir.
· Bir kişi, birden fazla ödül kazanamaz.
· Ödül kazananlar sitede ilan edilecektir. Kazanalara, üyelik kayıtlarında belirtmiş oldukları e-posta adreslerine e-posta gönderilerek, telefon numaralarından aranarak bildirim yapılacaktır ve adres bilgileri istenilecektir. İlanı takiben 1 hafta içerisinde kendisine ulaşılamayan ve gelecek bilgi talebi e-postasını bilgileri ile yanıtlamayanların ödül hakkı elenir.
· Ödüller, bilgileri alınanarak ödül hakkı kesinleşen kazananların adreslerine, kargo yolu ile ücretsiz gönderilecektir.
· Yarışmacıların kazanmaları durumunda, gerçek profil bilgileri, bir e-posta adresiyle ve isim, soy isim, telefon numarası bilgileri ile yarışmaya katılmış olmaları şarttır. Geçici ve sahte e-posta adresleri ile üye olan katılımcıların topladıkları ve hediye ettikleri puanlar yarışmaya dahil edilmez.
· Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, hediye hakkının başka bir kişiye geçmesi durumundan Akare Film ve PromoQube sorumlu tutulamaz.
· Akarefilm ve PromoQube, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
· Akare Film, PromoQube, yarışma boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı ya da haksız yollardan puan kazandığı tespit edilen yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
· 18 yaşından küçükler, Akare Film, PromoQube ve Deniz Ajans çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
· Kazanılan ödül değiştirilemez, başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
· Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir.
· Akare Film, bu yarışmaya katılan kullanıcılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.
· Yarışma dönemi için sonradan belirlenecek detaylı yarışma şartları sitede yayınlanacaktır.
· Yarışmaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2010, 09:18:56 Gönderen: gulsevdam »
...

awelya

• Ziyaretçi
Ynt: Büşra filmi, Facebook (8 Mart)
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2010, 18:10:22 »
he he katıldım bunada  ;D

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2010, 18:12:09 »
 bende katılıyorum..

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2010, 18:44:04 »
çok teşekkurler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2010, 10:29:30 »
3. Katılımcı, yarışmaya katılan arkadaşlarına bir günde toplam 10 puan hediye edebilir veya yarışmaya katılan arkadaşlarından bir günde toplam 10 puan hediye kazanabilir.

ben bunu anlayamadım arkadaşlar, mümkünse biri bana açıklayabilirmi acaba ?

Çevrimdışı mizmiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2010, 10:35:33 »
aynen ben de anlamadım

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2010, 10:41:57 »
 uçak bileti kampanyalarında bir buton vardı yarışmaya katılanlar birbirine puan gönderiyordu...
burda buton yok o madde geçersiz...
zaten mutlaka bir arıza çıkmalı hiçbirşeyleri tam olmuyor :)
...

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2010, 10:55:55 »
soru ve şikayetler bölümünden mesaj gönderdim bakalım dönen olacakmı,
birde akşamdan bu yana kaç kişiye davet gönderdim hepside kayıt oldu yalnız bunların ancak yarısında bana 100 puan geldi, başka böyle bir sorun yaşayan oldumu?

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2010, 11:02:13 »
bende katıldım  :)

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı guney01

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2010, 11:50:36 »
bende birşey anlamadım. hala puanım 100. davet gönderdim birsürü. ve ayrıca profil bilgilerini tekrar değişemiyorum nasıl iştir yahuuu...