0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bişey sorucam kaç gündüroynuyorum ben bu oyunu. hemencecik peri tozu bitiyo neden? birde tekrar dolması için sayfayı tamamen mi kapatmak lazım?belli bir süre peri tozunun dolamsını beklemen gerkiyor arkadalım.ortalama 2-3 saatte hepsi dolar ancak.başka bişey yapmana gerek yok
arkadaşlar bişey sorucam kaç gündüroynuyorum ben bu oyunu. hemencecik peri tozu bitiyo neden? birde tekrar dolması için sayfayı tamamen mi kapatmak lazım?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacemi kampanyacıyım diye kimse bana cevap bili yazmıyo konu biraz yoğun olduğu için gözden kaçanlar olabiliyo.Aramıza hoşgeldin bu arada Neyse şimdi baktım soruya peri tozunu sormuşsun galiba.Oyunu oynadıkça peri tozu azalıyor ve bitiyor.Tekrar dolması için beklemen gerek.1 saatte 1 peri tozu yani toplamda 5 saatte peri tozun tamamen dolmuş oluyor.
acemi kampanyacıyım diye kimse bana cevap bili yazmıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bişey sorucam kaç gündüroynuyorum ben bu oyunu. hemencecik peri tozu bitiyo neden? birde tekrar dolması için sayfayı tamamen mi kapatmak lazım?arkadaşım hayırr yazarız ne demek benim derdimden kaynadın sen sanırım arka sayfada gördüm5 diş var peri tozunda sürekli vuramıyosan azalıyo ve bitiyo tozlar bizde zamanla ustası olduk sayılır1 satte 1 diş doluyo sayfayı kapatmanla ilgili problem değil oama yarın bitiyo oyun yani haftanın fırsat ürünü bide yarınki günlük stoktan alabilirsin ama oda saniyeler içinde bitiyofırsat ürünüde genelde yüksek puan oluyo sen kaç puandasın
cevap veren herkese teşekkürler
hadi artık ya koysunlar şu haftanın ürününü