arkadaşlar bende soft musk ve pur blanca var.50's glamla takas edecek varmıııııııııııı?
bana yar olmadı almak isteyen dikkat etsin ne olur ne olmas
glam kötü ya ungaro verelim:)
perceıve verseler süper olurrr
glam kötü ya ungaro verelim:)
hehe ya kayınvalideme alıcamda ben glamı.o yüzden:))ungaro biraz ağır gibi geldi.
arkadaşlar bişey sorucam kaç gündüroynuyorum ben bu oyunu. hemencecik peri tozu bitiyo neden? birde tekrar dolması için sayfayı tamamen mi kapatmak lazım?
belli bir süre peri tozunun dolamsını beklemen gerkiyor arkadalım.ortalama 2-3 saatte hepsi dolar ancak.başka bişey yapmana gerek yok
arkadaşlar bişey sorucam kaç gündüroynuyorum ben bu oyunu. hemencecik peri tozu bitiyo neden? birde tekrar dolması için sayfayı tamamen mi kapatmak lazım?
arkadaşım hayırr yazarız ne demek benim derdimden kaynadın sen sanırım

arka sayfada gördüm
5 diş var peri tozunda sürekli vuramıyosan azalıyo ve bitiyo tozlar bizde zamanla ustası olduk sayılır
1 satte 1 diş doluyo sayfayı kapatmanla ilgili problem değil o
ama yarın bitiyo oyun yani haftanın fırsat ürünü bide yarınki günlük stoktan alabilirsin ama oda saniyeler içinde bitiyo
fırsat ürünüde genelde yüksek puan oluyo sen kaç puandasın
Cevabınızı ben vereyim. Peri tozu oyun hakkı demek. Tümü dolu olunca yanılmıyorsam 20 oyun hakkınız oluyor. 5-6 saatte peri tozu tekrar doluyor. Arkadaşlarınızı davet edin, ayrıca oyun hakkı veriyor. Bir de avon sayfasına hayran olduğunuzda peri tozu hakkınız doluyor.
acemi kampanyacıyım diye kimse bana cevap bili yazmıyo 
konu biraz yoğun olduğu için gözden kaçanlar olabiliyo.Aramıza hoşgeldin bu arada

Neyse şimdi baktım soruya peri tozunu sormuşsun galiba.Oyunu oynadıkça peri tozu azalıyor ve bitiyor.Tekrar dolması için beklemen gerek.1 saatte 1 peri tozu yani toplamda 5 saatte peri tozun tamamen dolmuş oluyor.
Hepimiz aynı anda cevaplamaya çalışmışız