heidi sen hep bakıyormusun oyuna fırsat ürünü mü bekliyorsun
heidi sen hep bakıyormusun oyuna fırsat ürünü mü bekliyorsun
fac açık olduğu sürede bakıyorum bazen ama burdan takip ediyorum
neden sordun
ben gündüzleri giremiyorum da benim puanımda baya birikti bilgilerimi verirsem fırsat ürünü çııktığında banada alabilirmisin
ben gündüzleri giremiyorum da benim puanımda baya birikti bilgilerimi verirsem fırsat ürünü çııktığında banada alabilirmisin
cnm malesef alamam o işlere girmiyorum
fırsat ürünü çıktığında biri telefonla çaldırabilir mi beni?
evet bende puan biriktirdim.fırsat ürünü çıktığında nasıl olsa stok fazla oluyo.biri alabilir mi benim hesaptan ?
arkadaşlar bu mozillayı yüklediğimizde explorer ıda kullanabiliyomuyuz yani ikisini birden sayfa açabiliyomuyuz

3 hesap var ben hangisine yetişcem yahu ne yapsam acaba bu program işe yarar mı

bilen biri yorum yapabilirmi
bende zar zor roboformu yüklemişdim her gün bir umut sipariş vermeye çalışıyordum bbugün şok bende formu doldur diyecem benim kimlikden eser yok buhar olmuş çocuk okuldan geldiğinde sordum noldu diye anne zaten alamıyorsun bende sildim boşa uğraşma dedi artık hayalide kalmadı
arkadaşlar bu mozillayı yüklediğimizde explorer ıda kullanabiliyomuyuz yani ikisini birden sayfa açabiliyomuyuz 
3 hesap var ben hangisine yetişcem yahu ne yapsam acaba bu program işe yarar mı 
bilen biri yorum yapabilirmi
evet açabiliyorsun.Farklı üyelikler ile tabiki,hatta chrome ile 3.üyeliğinde açabiirsin ancak roboform ççalışmıyor onda..