0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aaa ben şimdi farettim bugün koysalarda alamıcam sanırım geçen hafta 17 sinde saat 16:38 de almışımmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen hafta çarşamba günümü koymuşlardı fırsat ürününüevet 17 mart çarşamba 2010 saat 16:30 da koymuşlardı arkadaşlar...
geçen hafta çarşamba günümü koymuşlardı fırsat ürününü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen hafta çarşamba günümü koymuşlardı fırsat ürününüevet 17 mart çarşamba 2010 saat 16:30 da koymuşlardı arkadaşlar...HATTA bende seni aramış, istediğin bişey varmı diye sormuştum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen hafta çarşamba günümü koymuşlardı fırsat ürününüevet 17 mart çarşamba 2010 saat 16:30 da koymuşlardı arkadaşlar...HATTA bende seni aramış, istediğin bişey varmı diye sormuştum... evethatta bende puanım 350 demiştim sanaiçimdende yuh be alt tarafı 4 lü farın puanı 750 olurmu demiştim nasıl fırsat ürünüyse artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen hafta çarşamba günümü koymuşlardı fırsat ürününüevet 17 mart çarşamba 2010 saat 16:30 da koymuşlardı arkadaşlar...HATTA bende seni aramış, istediğin bişey varmı diye sormuştum... evethatta bende puanım 350 demiştim sanaiçimdende yuh be alt tarafı 4 lü farın puanı 750 olurmu demiştim nasıl fırsat ürünüyse artık haftanın fırsat ürünü değilde alamayanların fırsat ürünü oldu bence alamayanlar için iyide oldu