0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bugün koyarlarmı acaba fırsat ürürnünüyaaaaaaaaaaaaaaaaparfüm olur ümidiyle onu bekliyorum bana yine parfüm olmayacakmış gibi geliyo
ya bugün koyarlarmı acaba fırsat ürürnünüyaaaaaaaaaaaaaaaaparfüm olur ümidiyle onu bekliyorum
ayy arkadaşıma sözüm var birde misafirim gelecek.2 ye kadar gelmesele bari rezil olurum.düşünsenize siz oturunn ben bi avona gidip geleyim dediğimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy arkadaşıma sözüm var birde misafirim gelecek.2 ye kadar gelmesele bari rezil olurum.düşünsenize siz oturunn ben bi avona gidip geleyim dediğimi eğer laptop un varsa banyoya kur düzeneği el yüz yıkamaya diye girersin kaparsın hediyeyi nası fikri ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bu 50 glam ungarodan önce bitiyorungarodan dahamı güzel?kokusu nasıl farkı nedir?Şekerli kokumu?ben bi erkek olarak 50's glam ı asla tavsiye etmem ablamdan yediğim fırçayı bi ben bilirim bi ablam birde Allah
Arkadaşlar bu 50 glam ungarodan önce bitiyorungarodan dahamı güzel?kokusu nasıl farkı nedir?Şekerli kokumu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy arkadaşıma sözüm var birde misafirim gelecek.2 ye kadar gelmesele bari rezil olurum.düşünsenize siz oturunn ben bi avona gidip geleyim dediğimi eğer laptop un varsa banyoya kur düzeneği el yüz yıkamaya diye girersin kaparsın hediyeyi nası fikri ama ya kablosuz interneti yoksa
50 glams bana benzin gibi koktuu:))