0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya zaten bitti bitecek kampanya bundan sonra yapsalar ne olur alanlar aldı alacaklarını doğru dğilmi yani bence yok öyle birşey mersin33 sen bugün gez dolaş biraz bırak parfumleri bize lütfenn
ya zaten bitti bitecek kampanya bundan sonra yapsalar ne olur alanlar aldı alacaklarını doğru dğilmi yani bence yok öyle birşey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence kodlarda değişilklik yapıyorlar bazı özellikleri engelleme gibi bilemiyorum hep böyle yapıp ürün koymadıkalrı için sistemle alakalıdır gibi geliyorBenim aklımada aslında bu geldi dünki olaydan sonra aynı adrese ürün yollamayın falan filan gibi çıkan seslerden sonra belki aynı ip adresinden oynanmamasını sağlıyacak bişey yapıyor olabilirlerIp adresleri değişkendir hangi birini engellesinler onlar engelledikce reset atıp çerezleri silip tekrar gir. Server a çok yüklenme var o yüzden alt yapılarının kötülüğünden dolayı site açılmadığı açık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence kodlarda değişilklik yapıyorlar bazı özellikleri engelleme gibi bilemiyorum hep böyle yapıp ürün koymadıkalrı için sistemle alakalıdır gibi geliyorBenim aklımada aslında bu geldi dünki olaydan sonra aynı adrese ürün yollamayın falan filan gibi çıkan seslerden sonra belki aynı ip adresinden oynanmamasını sağlıyacak bişey yapıyor olabilirler
bence kodlarda değişilklik yapıyorlar bazı özellikleri engelleme gibi bilemiyorum hep böyle yapıp ürün koymadıkalrı için sistemle alakalıdır gibi geliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya zaten bitti bitecek kampanya bundan sonra yapsalar ne olur alanlar aldı alacaklarını doğru dğilmi yani bence yok öyle birşey mersin33 sen bugün gez dolaş biraz bırak parfumleri bize lütfenn ya yok bu gun 2 tane almaya çalışcam biri ceydaa için biride arkadaşım için sonra sizlere yardım edicem bu arada açıldı.
ip adresi dediğin yollada değişir ve bazı programlarlada değişir ama online oyunlarda anlamaları kolay oluyor ama isterlerse yeterki istesinler benimde küçük bir ihtimal olsada aklıma geldi işte ama inş olmaz
evet kene dediğin doğru ama iki hafta kala yaparlarsa pes derim başta aklınız nerdeydi ben fill özelliğinden şüpheliyim belki ona bir el atmışlardır