ya zaten bitti bitecek kampanya bundan sonra yapsalar ne olur alanlar aldı alacaklarını doğru dğilmi yani bence yok öyle birşey
bence kodlarda değişilklik yapıyorlar bazı özellikleri engelleme gibi bilemiyorum hep böyle yapıp ürün koymadıkalrı için sistemle alakalıdır gibi geliyor
Benim aklımada aslında bu geldi dünki olaydan sonra aynı adrese ürün yollamayın falan filan gibi çıkan seslerden sonra belki aynı ip adresinden oynanmamasını sağlıyacak bişey yapıyor olabilirler
Ip adresleri değişkendir hangi birini engellesinler onlar engelledikce reset atıp çerezleri silip tekrar gir. Server a çok yüklenme var o yüzden alt yapılarının kötülüğünden dolayı site açılmadığı açık.
kalmış 2 hafta gibi bişi yaaa,yapmazlar öle bişi,alan aldı
ya zaten bitti bitecek kampanya bundan sonra yapsalar ne olur alanlar aldı alacaklarını doğru dğilmi yani bence yok öyle birşey
mersin33 sen bugün gez dolaş biraz bırak parfumleri bize lütfenn
mersin33 sen bugün gez dolaş biraz bırak parfumleri bize lütfenn 
ya yok bu gun 2 tane almaya çalışcam biri ceydaa için biride arkadaşım için sonra sizlere yardım edicem

bu arada açıldı.
e sayfa açıldı stok yok..