0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sayfa yine dondu. 800bin puanlık ürün değerdir heralde fiyatı arttıkça puanıda artıyor hatırladığım kadarıyla hoş kokusu vardı ama fulspeed favorim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinstoktaki ürün nasıl bilen varmı puanım heder olsun istemiyorumharika bi erkek kokusu puanın varsa hiç durma al hemen
stoktaki ürün nasıl bilen varmı puanım heder olsun istemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok Arkadaslarına davetiye gönder bikaç oyun hakkı geliyo o zmn kaç kere davet gönderdim am sadece bir kişi katıldı hem tamamen dolu olması lazım tam doluyken anca okadar topluyorum zaten ne şanssızım yaaa Sadece davet göndermen yeterli üye olmalarına gerek yok. İstersen mail adresini ve şifreni özelden gönder bi deneyeyim. Yeterli puanı alırsam sen girer sipariş edersin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok Arkadaslarına davetiye gönder bikaç oyun hakkı geliyo o zmn kaç kere davet gönderdim am sadece bir kişi katıldı hem tamamen dolu olması lazım tam doluyken anca okadar topluyorum zaten ne şanssızım yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok Arkadaslarına davetiye gönder bikaç oyun hakkı geliyo o zmn
ya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok
gitti ve gelmiyo bi türlü..
70 bin puana ihtiyacım var puan satan yokmuuuuuuu