0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende daha geçen hafta öğrendim bu yarışmayı ama ben çok puan toplayamıyorum daha 40.000 puanım var yha yardım edin lütfen nasıl çok puan toplanır?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende daha geçen hafta öğrendim bu yarışmayı ama ben çok puan toplayamıyorum daha 40.000 puanım var yha yardım edin lütfen nasıl çok puan toplanır? geçemediğin yerde uğraşma .baştan başla .önemli olan mücevher toplamak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende daha geçen hafta öğrendim bu yarışmayı ama ben çok puan toplayamıyorum daha 40.000 puanım var yha yardım edin lütfen nasıl çok puan toplanır? oynayarak tabiki oyun hakkın varsa ver puanını arttırıyım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende daha geçen hafta öğrendim bu yarışmayı ama ben çok puan toplayamıyorum daha 40.000 puanım var yha yardım edin lütfen nasıl çok puan toplanır? geçemediğin yerde uğraşma .baştan başla .önemli olan mücevher toplamakdişlerin dolmadan oynama bende ilk başlarda 5-6bin anca yapıyordum şimdi en az 30bin yapıyorum mümkünse iyioynayan birine oynat
officete bile güzellik perisi açık iş yapıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende daha geçen hafta öğrendim bu yarışmayı ama ben çok puan toplayamıyorum daha 40.000 puanım var yha yardım edin lütfen nasıl çok puan toplanır? geçemediğin yerde uğraşma .baştan başla .önemli olan mücevher toplamakdişlerin dolmadan oynama bende ilk başlarda 5-6bin anca yapıyordum şimdi en az 30bin yapıyorum mümkünse iyioynayan birine oynathımmm ewt haklısın ıyı oynayan biri bana yardım etsinn sadece parfüm ve göz kalemi almak istiyorum ondan sonra bütün hediyeler sizin olsun