0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiparişi kabul ettiğini nasıl anlayabiliriz..puan anında düşüyomu..puan hemen düşüyor birde anasayfaya bak verebildiysen orda gözükür ürün
siparişi kabul ettiğini nasıl anlayabiliriz..puan anında düşüyomu..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinungaroyu da yarın alırım tamam dır. açık olarak görünce hiç kaçırmadım daha kaç hesabın var senin? 10 tane falan varmıs sanırım Haftayada bana alcak parfüm, söz verdi 10 hesap benim değil yaa abartma 3 tane forumdan var 1 ben 1 kardeşim 1 annem=6 bir tanede bi arkadaşın var yani 7 tane 10 tane olsa kafayı yer adam yaa. bunlar bile çok geliyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinungaroyu da yarın alırım tamam dır. açık olarak görünce hiç kaçırmadım daha kaç hesabın var senin? 10 tane falan varmıs sanırım Haftayada bana alcak parfüm, söz verdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinungaroyu da yarın alırım tamam dır. açık olarak görünce hiç kaçırmadım daha kaç hesabın var senin?
ungaroyu da yarın alırım tamam dır. açık olarak görünce hiç kaçırmadım daha
inşallah bugün koyarlar fırsat ürününü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinungaroyu da yarın alırım tamam dır. açık olarak görünce hiç kaçırmadım daha kaç hesabın var senin? 10 tane falan varmıs sanırım Haftayada bana alcak parfüm, söz verdi 10 hesap benim değil yaa abartma 3 tane forumdan var 1 ben 1 kardeşim 1 annem=6 bir tanede bi arkadaşın var yani 7 tane 10 tane olsa kafayı yer adam yaa. bunlar bile çok geliyoHacı onu boşverde sen sözünü tutcan dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah bugün koyarlar fırsat ürününüfırsat ürününü bari alalım biz senle canikom
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah bugün koyarlar fırsat ürününüfırsat ürününü bari alalım biz senle canikom bi bugün koyarlarsa alablrm diğer günler yokum
off ya bir tane pafum alacağım ya 781.000 puanım var kaldım böyle