0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindünkü ürün için sadece bugüne özel diyor haftanın ürünü ibaresi yokaslında dünkü ürünü alanların (1'i ben) haftalık hakkı dolmamalı. Özel bi hediyeydi çünkü ya şu erkekler yüzünden zaten kaç hafta oldu parfum alamıyorum ne hızdır bu böyle :)ktunnelll e girsek parfum alabilirmiyim bilgisi olan varmı yani işin püf noktası omu ktunnell nedir?youtube gibi siteleri izleyebiliceğiniz bir çeşit tünel..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindünkü ürün için sadece bugüne özel diyor haftanın ürünü ibaresi yokaslında dünkü ürünü alanların (1'i ben) haftalık hakkı dolmamalı. Özel bi hediyeydi çünkü ya şu erkekler yüzünden zaten kaç hafta oldu parfum alamıyorum ne hızdır bu böyle :)ktunnelll e girsek parfum alabilirmiyim bilgisi olan varmı yani işin püf noktası omu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindünkü ürün için sadece bugüne özel diyor haftanın ürünü ibaresi yokaslında dünkü ürünü alanların (1'i ben) haftalık hakkı dolmamalı. Özel bi hediyeydi çünkü
dünkü ürün için sadece bugüne özel diyor haftanın ürünü ibaresi yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkim ne almayi dusunuyor arkadaslar ? ben haftanın ürününe bakıcam. içimden bir ses çıkarsa erkek parfümü olacak diyor. yeter artık bir tane hayrına erkek ürünü koysalar bari AVONU KINIYORUZ
kim ne almayi dusunuyor arkadaslar ?
fatoşşş ben de ondan düşünüyorum... alırsam ilk hediyem olacak...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfatoşşş ben de ondan düşünüyorum... alırsam ilk hediyem olacak...inşallah didemcim. daha önceden kullandığım bi ürün ben dün kendi hesabımdan vucut losyonu, eşimin hesabından far aldım avonu sömürüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindünkü ürün için sadece bugüne özel diyor haftanın ürünü ibaresi yokaslında dünkü ürünü alanların (1'i ben) haftalık hakkı dolmamalı. Özel bi hediyeydi çünkü ya şu erkekler yüzünden zaten kaç hafta oldu parfum alamıyorum ne hızdır bu böyle :)ktunnelll e girsek parfum alabilirmiyim bilgisi olan varmı yani işin püf noktası omu ktunnell nedir?youtube gibi siteleri izleyebiliceğiniz bir çeşit tünel..Yanlışım yoksa telekomdan ayrılıp
kırmızı ruj Reese Whıterspoon'da çok güzel duruyor da acaba bize gider mi?