0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 11 diyorum değiştirmezler bence..sipariş veremıyorum ama beklıyorum bende..27 sabah 7de vermıstım yarın sipariş verebılırmıyım ben .günaydın herkese 11 de verebilirsin bellide olmaz perinin işi
ben 11 diyorum değiştirmezler bence..sipariş veremıyorum ama beklıyorum bende..27 sabah 7de vermıstım yarın sipariş verebılırmıyım ben .
ben şubat 24 de saat 22:00 sipariş vermiştim.bugun verebilirsem vereceğimdün kabul etmedi
bende dün kremi asılmıştım ama başkası kaptı bugün daha sıkı tutacam kaptırmayacam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dün kremi asılmıştım ama başkası kaptı bugün daha sıkı tutacam kaptırmayacamBugün bende krem almaya çalışçam bakalım alabilirsek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende dün kremi asılmıştım ama başkası kaptı bugün daha sıkı tutacam kaptırmayacamBugün bende krem almaya çalışçam bakalım alabilirsekmerak ettim.ısrarla istediğiniz hangi krem