Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok alamadım ya krem 5. sayfada olduğu için 5. e tıkladım sayfa görüntülenemiyor dedi düştüm yani allah büyük ya yarın alırız olmazsa haftaya.yarınki nöbette beraberiz demekkiyarın çok yoğun işlerim var yarın burda olmaya bilirimama olsun haftaya çalışırız bizzde
hemde çift hediyeye
bende son anda ojeyi aldım gibi sanırım
puanım düşmedi ama
nasıl oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben pek oynayamıyodum bu oyunu zamanım yoktu. bugun denk geldi bir ruj aldım ama şey yazıyo Durum:bekliyor kazandıkmı şimdievet kazandın hayırlı olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende son anda ojeyi aldım gibi sanırım
puanım düşmedi ama
nasıl oluyorpuanın düşmediyse olmamıştır:(
anasayfanda görünür vermiş olsaydın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinU by Ungaro Fever For Her EDP aldım bende diğerleri bitince kardeşimin dediğini aldımbende onu istiyodum bilgilerimi girdim acele acele gönderdim stok bitmiş![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende son anda ojeyi aldım gibi sanırım
puanım düşmedi ama
nasıl oluyorpuanın düşmediyse olmamıştır:(
anasayfanda görünür vermiş olsaydın
hadiya sağlıklık olsun ne yapalım bekleriz
birrr günlük hediye stoku böyle geçti yarın tekrar buluşmak üzere arkadaşlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımla