0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
süprizin ne olduğunu öğrenen olursa yazsın lütfen kaçırsak bile ne olduğunu bilelim çatlıcam meraktan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüprizin ne olduğunu öğrenen olursa yazsın lütfen kaçırsak bile ne olduğunu bilelim çatlıcam meraktan takipteyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ayrı ayrı fac hesaplarından o anda nasıl istiyosunuz iki fac nasıl açıyosunuz msn mi bu çoklu açıyosunuz anlamadım gitti bi explorer bide mozilla firefox acıyorsun acılıyor ama ben bugun aynı sunucudan actm hepsını stoklarda bıraz fazla olunca alabıldım saat 15 maalesef hediyeler yenilenmedi aslında bütün olay el çabukluğu ben pazar sabahı iki hesaptan iki parfüm aldım ve aynı sunucudan birisini kapatıp diğerini açtım... Mazilla Firefoxnasıl oluyo anlamadım açıklasanız biraz arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ayrı ayrı fac hesaplarından o anda nasıl istiyosunuz iki fac nasıl açıyosunuz msn mi bu çoklu açıyosunuz anlamadım gitti bi explorer bide mozilla firefox acıyorsun acılıyor ama ben bugun aynı sunucudan actm hepsını stoklarda bıraz fazla olunca alabıldım saat 15 maalesef hediyeler yenilenmedi aslında bütün olay el çabukluğu ben pazar sabahı iki hesaptan iki parfüm aldım ve aynı sunucudan birisini kapatıp diğerini açtım... Mazilla Firefox
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ayrı ayrı fac hesaplarından o anda nasıl istiyosunuz iki fac nasıl açıyosunuz msn mi bu çoklu açıyosunuz anlamadım gitti bi explorer bide mozilla firefox acıyorsun acılıyor ama ben bugun aynı sunucudan actm hepsını stoklarda bıraz fazla olunca alabıldım saat 15 maalesef hediyeler yenilenmedi aslında bütün olay el çabukluğu ben pazar sabahı iki hesaptan iki parfüm aldım ve aynı sunucudan birisini kapatıp diğerini açtım... Mazilla Firefox
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ayrı ayrı fac hesaplarından o anda nasıl istiyosunuz iki fac nasıl açıyosunuz msn mi bu çoklu açıyosunuz anlamadım gitti bi explorer bide mozilla firefox acıyorsun acılıyor ama ben bugun aynı sunucudan actm hepsını stoklarda bıraz fazla olunca alabıldım
arkadaşlar ayrı ayrı fac hesaplarından o anda nasıl istiyosunuz iki fac nasıl açıyosunuz msn mi bu çoklu açıyosunuz anlamadım gitti