0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki bu 6 parfüm içinde en güzeli hangsi bayanlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeki bu 6 parfüm içinde en güzeli hangsi bayanlar.bn alcak olsam 2. ya da 4. alırdım
evet arkadaşlar avona dün attığım mesajın cevabına bakın dalga geçiyoranız eğer güzellik perisi ne yazın ordan bilelim ne bu ya her üründen 1 tane 36,000 tane hayranınız var günde 28 tane ürünü ne yapacak bu millet şaka gibi ya 36,000 kişiye 28 ürün böl böle bilirsenAVON CEVABIBildiğiniz üzere bu bir oyun. Belirli kotalar ile ürün dağıtımı yapabiliyoruz. Her oynayana sizinde tahmin edeceğiniz gibi ürün yollayamayız. Bizim oyunumuzda amaç eğlenmek ve eğlenirkende ürün kazanmak.Stoklarımız adil dağıtılabilmesi için sınırlandırılmıştır. Bir kulllanıcının birden fazla ürün almasından çok farklı kullanıcıların ürün almasına çalışıyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeki bu 6 parfüm içinde en güzeli hangsi bayanlar.bn alcak olsam 2. ya da 4. alırdım tamam madem sen öyle diyon o 2 sinide alim sabah alabilirsm açılırsa yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeki bu 6 parfüm içinde en güzeli hangsi bayanlar.bn alcak olsam 2. ya da 4. alırdım tamam madem sen öyle diyon o 2 sinide alim sabah alabilirsm açılırsa yani2. alma yha benm gözüm var da onda