Ben 12.20 gibi girdim arkadaslar sansa ürünler yenilenmisti.yarısı tükenmişti ama ruj alabildim bende 12.23 şiparis saatim.sanırım yarım saate tükenti hepsi.
gecen haftaki siparisimi de 20 sinde verdim ama hala gelmedi
arkadaşlar bu parfümlerden erkek ler için olanı varmı görebiliyomusunuz.
ben sabah girip baktığımda ilk sayfadaki ürünlerde stok tükendi yazmıyordu ama resimleri aynı görünce yenilendiğini anlamayamadım demek ki öyle 2-3 dakkada bitmedi en az 20 dk sürmüştür
sabah saat kaçta baktın
11i çeyrek geçe gibi kalkıp baktım hemen keşke alsaydım o an sabah sersemliğiyle eski ürünler sandım onları.ama en azından 1 dk içinde tükenmediğini biliyorum artık belki de sabah 10da konuldu bilmiyoruz k
sen 11 ceyrek gibi girdiysen belkide 1 saatten fazla kaldı ürünler.
arkadaşlar bu parfümlerden erkek ler için olanı varmı görebiliyomusunuz.
erkek parfümü yok yaa hepsi bayan olsaydı keske nisanlıma alcaktım
ee ben şimdi ne alacam ya
ben sabah girip baktığımda ilk sayfadaki ürünlerde stok tükendi yazmıyordu ama resimleri aynı görünce yenilendiğini anlamayamadım demek ki öyle 2-3 dakkada bitmedi en az 20 dk sürmüştür
sabah saat kaçta baktın
11i çeyrek geçe gibi kalkıp baktım hemen keşke alsaydım o an sabah sersemliğiyle eski ürünler sandım onları.ama en azından 1 dk içinde tükenmediğini biliyorum artık belki de sabah 10da konuldu bilmiyoruz k
sen 11 ceyrek gibi girdiysen belkide 1 saatten fazla kaldı ürünler.
umarım öyledir en azından sabahın köründe yenilemiyorlar öğlene doğru yetişebiliriz belki yarın
saat 12 ye kadar bişey yoktu ben başındaydım pc.nin
Az önce kargo geldi arkadaşlar Aromadisiac bayan parfümü ve True Color 4'lü göz farım geldi
saat 12 ye kadar bişey yoktu ben başındaydım pc.nin
evet aynen bende sabah 8:30 dan beri pc başındaydım.