0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben parfüm ve kalpli dudak parlatıcısından siparişimi verdim harbi 1 hazirana kadar devam ederlermi yaa ben hala inanamıyorum avonun böyle bir kampanya yaptığına ürünlerim elime gelene kadar da inanamıcam galiba hangi parfümden istedn canım bi de dudak parlatıcısı gelince cok yapış yapış değilse sölede bende isteyim
ben parfüm ve kalpli dudak parlatıcısından siparişimi verdim harbi 1 hazirana kadar devam ederlermi yaa ben hala inanamıyorum avonun böyle bir kampanya yaptığına ürünlerim elime gelene kadar da inanamıcam galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben parfüm ve kalpli dudak parlatıcısından siparişimi verdim harbi 1 hazirana kadar devam ederlermi yaa ben hala inanamıyorum avonun böyle bir kampanya yaptığına ürünlerim elime gelene kadar da inanamıcam galiba hangi parfümden istedn canım bi de dudak parlatıcısı gelince cok yapış yapış değilse sölede bende isteyim Make me wonder istedim cnm şu mor olan onun kokusunu seviyorum ya az kalmıştı çantamdaki dudak parlatıcısıda yeni ürünlerinden güzele benzio zaten katalogdan görmüştüm alcaktım da tam üstüne bu oyun çıkınca sevindim ama hala beklemede siparişlerim keşke parfümlerde perceive de olsaydı yaa
bende morlu kullanıyordum yaa ne çok kullanan varmış
evet ama başka avonda parfüm mü yok yaakime sorsam onu kullanmış veya kullanıyo