Oyyyyy neden alıyosun sennnnn
ya bu abrkodları nereye gönderiyorsunuz?
bende kazandım sanırımm barkod numarası veren arkadasa cok tesekkür ederimmmmmmmmmmm
promosyon ürünlerim kısmında
3 efekt diş fırçası yazıyor kargo firması postahanede yazıyor
Pötüş bana da yollamamışlar dediğin gibi daha önce gönderdiklerine göndermemişler sanırım. Ne saçma ya hem adı yarışma önce gonderenler kazanıyor diyorlar hemde gönderdiklerine göndermiyorlar bari başta söyleseler de bizde gerilmesek katılacağız diye. Neyse ya göz roll-on kazandım o daha iyi ürün bence..
Pötüş bana da yollamamışlar dediğin gibi daha önce gönderdiklerine göndermemişler sanırım. Ne saçma ya hem adı yarışma önce gonderenler kazanıyor diyorlar hemde gönderdiklerine göndermiyorlar bari başta söyleseler de bizde gerilmesek katılacağız diye. Neyse ya göz roll-on kazandım o daha iyi ürün bence..
evet ya bende yazıcam ama onlara bunu.yani mevzu diş fırçası değil ama bizde katıldık ve böyle bir şartta yoktu
ben hem kendimin hemde eşimin adına colganit barkodu yazmıştım şimdi baktımda eşime diş fırcası göndermişler promosyonda öyle yazıo ikimisinde aynı anda göndermiştim oysaki
banada 2 adet diş fırçası. arkadasımın adına gönderdiğimin üyeliği bile iptal olmuş nasıl oluyosa
kızlar bı dıs fırcası farklı galıba sımdı gırdım sıteye promosyonda diş fıırcası gondermısler bugun ııcn
ama ben bu barkot olayından haberım yokdu katılamadım yanı ama gonderdık yazıyor
Bana da promosyom sayfamda diş fırçası yolladık yazıyor.ama adrese teslim mi yoksa postaneden mi gidip alıcaz.anlamadım...