nasıl geliyor arkadaşlar ben durmadan yorum yazıyorum gene bişey gelmiyor
yavaş yavaş canım,ama gelir mutlaka benim ilk olacak.
çok mu yorum yazıyordun ?neye göre acaba gönderiyorlar merak ediyorum
yok canım,iki tane yorum yazdım,selpak at beze bi de babymix elmalı yoğurda...
demek kı yorum sayısına göre yollamıyorlar
Arkadaşlar
Ben 2 hafta önce siteye üye olmuştum Nivea Oxigen Power yüz temizleme jeli göndermişler, hem de deneme boyu falan değil bildiğin satış malı boyutunda

))
Lenovo Sahibini Arıyor !!!Hanımlar ve beyler; araştırmacı ruhunuzu harekete geçirin, hem deneme ekibimize katılın, hem de Lenovo ideaPad netbook kazanın!
Tüm yapmanız gereken, yeni tanıştığımız Domestos markalı hijyenik leke çıkarıcı üründen (beyaz ve açık renkli çamaşırlar) toz veya likit dilediğinizi bir çeşidini satın almak, ürünü denemek ve deneyiminizi bizlerle paylaşmak. En yaratıcı deneyimi ve özgün anlatımı gönderen bir üyemiz Lenovo’nın sahibi olacak.
Katılım koşulu ise deneyiminizi anlatan yazı ile birlikte ürünün kendisinin ve ellerinizin yer aldığı, olayı açıklayan 3 adet farklı fotoğrafı 30.03.2010 tarihine kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermek.
Önemli not:
*Seçici Kurul sonuçları 06.04.2010 tarihinde açıklayacaktır.
*Sadece üyelerimiz katılabilir ve her üye sadece bir katılma hakkına sahiptir.
*Siteden ürün talep edilemeyecek, katılımcıların kendisi alacaktır.
*Deneyiminizi özetleyen jpeg formatında fotoğraflarınızda ürünün kendisi ve elleriniz yer almak zorundadır. Özgün olmayan, kopyalanmış fotoğraflar kabul edilmemektir.
*Yazı veya fotoğrafından biri eksik olan katılım hakkını kaybedecektir.
BENDE ÜYE OLMUŞTUM NUMUNE GÖNDERDİLER Bİ ZARF İÇİNDEN 2-3 TANE ÇAY ÇIKTI BİDE LEKE ÇIKARTICI MİNİCİK Bİ MENDİL ZARFIN ÜZERİNDE GÖNDEREN KISMI FELAN BOŞ

ŞÜPHELİ ZARF DİYE VERDİ POSTACI
Arkadaşlar
Ben 2 hafta önce siteye üye olmuştum Nivea Oxigen Power yüz temizleme jeli göndermişler, hem de deneme boyu falan değil bildiğin satış malı boyutunda
))
bir yanlışlık olmasın

genelde ufacık numuneler gönderirlerdi ama şanslısın arkadaşım iyi günlerde kullan
doğru söylüyor arkadaşlar banada aynısı geldi dün

benim 8 yorum yayınlanmış ve sizlerden baya sonra üye olmuştum ben
yahu ben yalan söylüyor demedim şaşırdım demek istedim
sende iyi günlerde kullan arkadaşım darısı başımıza