ben iletişimine yazaı yazdım ondan sonra ürün geldi tabiiki siteye yorumda yazmıştım
ben iletişimine yazaı yazdım ondan sonra ürün geldi tabiiki siteye yorumda yazmıştım
tebrikler öleyse güle güle kullan.bende iletişimine mail göndereyim
ya kaç tane yorum yaptıysam hiç biri yayınlanmamış.Acaba neye göre seçiyorlar? Sadece bir tane yorumum eklenmiş.Zaten hiç bri numunede henüz gelmedi.
bencede bi mail atsak fena olmaz
bana da bugün clin buğu önleyici sprey geldi kullanıp yorumumu yapacağım arkadaşlar.
Sanırım ya parti parti gönderiyorlar, ya da mail ile iletişime geçenlere bir şeyler gönderiyorlar.. Bugün banada bir şeyler gelmiş, yarın alıcam bakalım..
Sanırım ya parti parti gönderiyorlar, ya da mail ile iletişime geçenlere bir şeyler gönderiyorlar.. Bugün banada bir şeyler gelmiş, yarın alıcam bakalım..
valla ben mail atalı 3-4 gün oldu sanırım tepki yok... sanırım kafalarına göre gönderiyorlar...
Bana da antibakteriyal sıvı sabun, 1 tane renk karışmasını önleyen mendil, 2 araba kokusu geldi. Üye oldugumda bir tane yorum yapmıştım ve yayınlanmıştı. Çok şaşırdım kargo gelince ve hiç beklemiyordum. Az önce siteye girdim çocuklu üyelerine göndermişler antibakteriyel sıvı sabunu.
Bekarız.. Öğrenciyiz... Yine dışlandık
artun sende elektronik ürünlere, traş jeline vb. ürünlere güzel bir kac yorum çizittir arkadaşım. Yorumlara değer veriyorlar asıl bence.