0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVeraset intikal vergisi ilgil madde derki: (para ve mal üzerine düzenlenen yarışma ve çekilişler ile şans oyunlarından kazanılan ikramiyeler diye devam eder ) neden istisna olsun MPİ şimdi baktım kanuna istisna falan yok MPİ yeBen kendimi bildim bileli MP ödülleri vergisizdir diye bilirim. Linkteki haber de beni doğruluyor. Açıkçası kanunu okumadım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynı şekilde piyangosepeti çekiliş bilgilerinde "Talihliler, ikramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmet için tüm vergi ve diğer yasal ücretlerden muaf tutulacaktır" yazıyor.Bu bağlamda piyangosepeti bayileri arasında listelenen Hepsiburada'dan kazandığımız arabayı Milli Piyango'dan kazanmış sayılıyorsak vergi ödemiyor olmamız lazım.Eğer öyleyse tam katılmalık bir çekiliş olur keza o arabanın vrgisi muhtemelen ortalama bir ev tutarındadır.
Veraset intikal vergisi ilgil madde derki: (para ve mal üzerine düzenlenen yarışma ve çekilişler ile şans oyunlarından kazanılan ikramiyeler diye devam eder ) neden istisna olsun MPİ şimdi baktım kanuna istisna falan yok MPİ ye
Katılım sayısı tahmini kaç olur acaba 100 bin ustuse katilmayayim hiç
Kendi sayfasında biletlerin 1.3 TL den satıldığı doğru mu yoksa yanlış mı yazmışlar ? Tükendi diyor.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yani piyango sepeti 1.300.000 e satmış oluyor bileti vereceği araç onlara gelişi 600.700 dur reklamda yapıyorlar çünkü 500 600 binlira piyango sepeti yattığı yerden para kazanıyor bu durumda ajanslara kötü olur