Kimler Londra'ya gidiyor?
- İrfan Öztürk
- Bülent Durmuş
- Mesut Aykut
- Aydın Dolay
- Fevzi Alper
Guinness Rekorlar Kitabına ve anketi göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kazananlara tebrikler... var mı bizden biri?
kitapta vercekti sanki bu kampanya benmi yanlış hatırlıyorum yoksa

tebrikler bu arada
bizim kitaplar ne oldu .s
ben ulaşımdan yazdım kitap kazananlar nerde diye cevap gelmiş hemen şöyle yazıyor 
Merhaba Seyma Hanim,
Biliyorsunuz test bu aksam itibariyle sona erdi. Onumuzdeki hafta basinda kitap kazananlari da tespit edecegiz ve kendileriyle kontak kuracagiz.
Ilginiz icin tesekkur ederiz.
arakdaşlar bu yarışamda haksızlık var diyorum, çok erken cevapalama rağmen (19'u gibi) sistem çalışmadığı için mağdur edildik, 26 sı gibi civarı cevaplayanlar kazandı, yetkililer beni duyuyorsa umarım bu onlara ders olur ve işlerini adam gibi yaparlar yada yaptırırlar, hakkımı helal etmiyorum bu kadar...
arakdaşlar bu yarışamda haksızlık var diyorum, çok erken cevapalama rağmen (19'u gibi) sistem çalışmadığı için mağdur edildik, 26 sı gibi civarı cevaplayanlar kazandı, yetkililer beni duyuyorsa umarım bu onlara ders olur ve işlerini adam gibi yaparlar yada yaptırırlar, hakkımı helal etmiyorum bu kadar...
katılıyorum... her cevapladığımızda yanlış yanlış dedi günlerce uğraştık cevap aradık bulamadık en sonunda bizim verdiğimiz cevapların doğru olduğu piyasaya çıktı...
arkadaşlar ben tam olarak 19 ocak 2010 gece 02.40 da doldurmuş olmama ve tüm sorulara doğru cevap verdiniz, ilk 5 kişiden biri olabilirsiniz demiş olmasına rağmen kazanamadım ve 26 ocaktan sonra katılmış olduğu halde kazananlar var. bunun mantığını çözebilmiş değilim. nereye gitti benim doldurduğum kayıt. buna bir açıklama getirmeleri lazım.
ayrıca bu kampanyanın bilgisi flexi cardın sayfasında 18 ocak sabahı yoktu. 19 ocak gece 02.20 de flexinin sayfasında gezinirken tesadüf eseri rastlamıştım. ancak 18 i sabahı da o sayfaya 4-5 kez birşeylere bakmak için girdiğimde yoktu bu duyuru, eminim. dolayısıyla zaten ilk görenlerden birisi olmalıyım.
flexi nin sayfasındaki flash objesinde bulunan bu duyurunun swf dosyasını o zaman merak edip indirmiştim. o dosyanın modifiye tarihi de : Monday, January 18, 2010, 4:22:13 PM. dolayısıyla zaten en erken 18 ocak akşamı konmuş olabilir siteye.
bunlarin yaninda bize katilimi yaptigimiz anda mail felan gondermeleri gerekirdi. londra seyahatinin neleri kapsadığı halen belli değil. kampanyanın şartları meçhul. milli piyango izni var mı belirsiz.
koskoca garanti bankası ve flexi kartın isminin kullanıldığı bir kampanya bu kadar amatör olamaz, olmamalı.
flex ile garanti mi düzenliyordu yarşmayı ?_