8-10 market dolaştım, hiç bir yerde ürün yok? ürün bulabilen var mı? yakın zamanda almış olan..
dün aldım 36 paket sizin il ilçe neresi ?
8-10 market dolaştım, hiç bir yerde ürün yok? ürün bulabilen var mı? yakın zamanda almış olan..
Kadıköy ataşehir bölgesinde bulamadım.. Nereden aldınız
Kadıköy ataşehir bölgesinde bulamadım.. Nereden aldınız
ben izmirdeyim çiğli tarafındaki tüm şoklarda var şuan
ilk her mağazada palet palet vardı. Şimdi üç ila 10 tane falan kalık gördüğüm yerlerde.
istanbul and yakasında ürün gören var mı acaba? hiç bir yerde ürün bulamıyorum.. toplu alımlar olmuş
Bayramın 1. günü bir şokta 6 tane vardı. Ertesi gün gittiğimde hepsi alınmıştı. Benim tahminim bakkallar alıyor bunları.
Şifre kapağın içinde olmassa olacağı bu boşuna bireysel tüketiciler birşey beklemesin şokta bende önceki müşteri 10 koli aldı satacakmisniz dedim güldü bana bu durumu Coco colaya yazdım neden kapağa koymadiniz şifreyi diye
650 hediye için son günler başladı,
Şifre çok net okunmasına rağmen hata veriyor müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum mail attım geri dönen yok yarın son gün müşteri hizmetlerini arayıp ulaşabilen varmı varsa hangi numaradan ulaştı acaba
Şifre çok net okunmasına rağmen hata veriyor müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum mail attım geri dönen yok yarın son gün müşteri hizmetlerini arayıp ulaşabilen varmı varsa hangi numaradan ulaştı acaba
O Gibi görünenler 0 Y gibi görünenler V olacak