tebrık ederım devrımcım darısı benım de başıma. ama ben buz kebap istiyorum
@brave bana 12,05 12,06 arası gir dedi yine denedim olmadı yeter craxsı zngn ettik iyiice
@brave bana 12,05 12,06 arası gir dedi yine denedim olmadı yeter craxsı zngn ettik iyiice
O dolandırıcı forumdan atıldı. İsterseniz dikkate almayın size söylediklerini.
içime doğmuştu forum yönetiminesonsuz teşekkürler .....
bana çok ilginç yöntemeler söyleyordu ama farklı isimden girme şansı yokmu forma
bana çok ilginç yöntemeler söyleyordu ama farklı isimden girme şansı yokmu forma
Farklı isimdende girse illaki belli eder kendini yazdıklarıyla ve yaptıklarıyla...
girebilir hatta girmiş olabilir hatta girdi
Buralarda olduğuna eminim

ama hepimiz tanırız saçma hareketleriyle... Bu arada araban hayırlı olsun devrim yeni gördüm güle güle kullan
ben kayıt bile olmadım buraya..napsam acaba bende denesem mi arkadaşlar? yoksa hiç bulaşma boşver mi dersiniz?
Süper tırmanıcı kazandım sonunda..aylardır kaç tane jetonum gitmişti sonunda muradıma erdim..Çok mutluyum arkadaşlar 
tebrikler

bende kazandım süper tırmanıcı önceki gün geldi ve bozuk

size saglam gelir inşallah...