isimyok canım benim tüyo verme devri kapanmış sorsanda cevap gelmez 
bari sen böyle deme ya

gün boyunca netteyseniz dakikalarını çözebilirsiniz ama arada internete giren biriyseniz işiniz çok zor.
geçen süper tırmanıcı kazanıştım saati 18:40 dı ama tekrar denedim olmadı belkiş1-2 dakika farketmiştir.ama bu saatte kazananlar var çünkü özelden mesaj atanlara saatini yazmıştım ve kazandılar..isterseniz deneyin umarım çıkar
geçen süper tırmanıcı kazanıştım saati 18:40 dı ama tekrar denedim olmadı belkiş1-2 dakika farketmiştir.ama bu saatte kazananlar var çünkü özelden mesaj atanlara saatini yazmıştım ve kazandılar..isterseniz deneyin umarım çıkar
Bazen periyodik olarak dakkalarla oynuyorlar,ayrıca bazen de 5-10 dk geç veya erken verebiliyorlar.Biraz da şans lazım.
Bazen periyodik olarak dakkalarla oynuyorlar,ayrıca bazen de 5-10 dk geç veya erken verebiliyorlar.Biraz da şans lazım.
evet şans lazım ama seninde söylediğin gibi bide takipçisi olmak lazım ama 8 aylık bebeğim var o yüzden takip edemiyorum zaten eşime söz verdim bi daha crax yok diye.kaç gündür son jetonum var bekliyo ..ben asıl ö.mesaj atıp saatleri öğrenip kendileri bulmuş gibi yapanlara kızıyorum
ufuk şuan memleketteyim ve bakmam mümkün değil.ara ara bakıyorum o yüzden de ilgilenemem.arkadaşlardan birisi saolsun yazdı bana özelden.paylaşım yapmayan benden hiçbir konuda yardım beklemesin yanlız
ufuk şuan memleketteyim ve bakmam mümkün değil.ara ara bakıyorum o yüzden de ilgilenemem.arkadaşlardan birisi saolsun yazdı bana özelden.paylaşım yapmayan benden hiçbir konuda yardım beklemesin yanlız 
valla dogru soyluyorsun, ozelden yazmasinlar yardima ihtiyac oldugunda
Şu arabadan kazanmayı çok istiyorum yaa

bi kaç gündür bayaa şifre harcadım ona ama çıkmadı daha
kavanozun ve sicak coraplarin tam saatini ozelden soyliyebilirim,
arkadaslar patlattiniz postami, elimde suan zavalli fred, ego tisort,kavanoz,corap,silici,i buddy saatleri var. 2 jetona 1 hediyenin tam saatini soylerim