0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben sıfre gırıyorum sımıd bu koltuk dolu dıyor bune ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben sıfre gırıyorum sımıd bu koltuk dolu dıyor bune ya nerden buldun şifreyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben sıfre gırıyorum sımıd bu koltuk dolu dıyor bune ya nerden buldun şifreyi valla bı kosu gıdıp marketten aldım ama nasıl kullanılmıs oluyor anlamadım ben actım paketı ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuzenim sıcak coraplar kazanmış. sinir oldum. ben ögretmiştim ona halbuki sıcak corap kazanan arkadaslar ayak numarası ıstemıslermıydı. kuzenim sadece adres yollamış yok yazılmıyr. en azından ben yazmamıştım numarası varmı diye bakmadım bile direk giydim. sanırım klasik boy 38 giyenler için ideal nasıl güzel mi. inşallah çirkindir yok canım cok tatlı vanilya kokuyo. biraz ağır kokusu gerci aama. tek sorun tek tük dökülüyor tüyleri gönül isterdi kadife olanlardan yada siyah beyazdan ama bu geldi. herkezede bu gelıyo sanırm. farklı gelen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuzenim sıcak coraplar kazanmış. sinir oldum. ben ögretmiştim ona halbuki sıcak corap kazanan arkadaslar ayak numarası ıstemıslermıydı. kuzenim sadece adres yollamış yok yazılmıyr. en azından ben yazmamıştım numarası varmı diye bakmadım bile direk giydim. sanırım klasik boy 38 giyenler için ideal nasıl güzel mi. inşallah çirkindir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuzenim sıcak coraplar kazanmış. sinir oldum. ben ögretmiştim ona halbuki sıcak corap kazanan arkadaslar ayak numarası ıstemıslermıydı. kuzenim sadece adres yollamış yok yazılmıyr. en azından ben yazmamıştım numarası varmı diye bakmadım bile direk giydim. sanırım klasik boy 38 giyenler için ideal
kuzenim sıcak coraplar kazanmış. sinir oldum. ben ögretmiştim ona halbuki sıcak corap kazanan arkadaslar ayak numarası ıstemıslermıydı. kuzenim sadece adres yollamış
bana siyah beyaz geldii
az önce sıcak çorap kazandım