0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vay vay vayyyy bi kazandım tam kazandım turnayı gözünden vurdum Duvar kağıdı
kuzenim sıcak coraplar kazanmış. sinir oldum. ben ögretmiştim ona halbuki sıcak corap kazanan arkadaslar ayak numarası ıstemıslermıydı. kuzenim sadece adres yollamış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuzenim sıcak coraplar kazanmış. sinir oldum. ben ögretmiştim ona halbuki sıcak corap kazanan arkadaslar ayak numarası ıstemıslermıydı. kuzenim sadece adres yollamış yok yazılmıyr. en azından ben yazmamıştım numarası varmı diye bakmadım bile direk giydim. sanırım klasik boy 38 giyenler için ideal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuzenim sıcak coraplar kazanmış. sinir oldum. ben ögretmiştim ona halbuki sıcak corap kazanan arkadaslar ayak numarası ıstemıslermıydı. kuzenim sadece adres yollamış yok yazılmıyr. en azından ben yazmamıştım numarası varmı diye bakmadım bile direk giydim. sanırım klasik boy 38 giyenler için ideal nasıl güzel mi. inşallah çirkindir
çok güzelmiş kıskandım şimdi. inşallah ona gelen yırtık gelir ))yok ya kazanmıs hayırlısı olsun darısı basıma.gule gule kullan canım cok şirin bişey anneme dıyorumda çarpılırsın mikrodalgaya konulurmu o yemek pişiyor nimet giriyor o makinaya diyor.