Senin jeton geç düşmüş biraz
jeton ile parfüm takas yapan varmı?
Bu arada hediyelerin nasıl cıktığınıda cözdüm ama sağolsunlar davetiyeyi iptal ettiler yinede yedekte 500 jeton var :=))
şu hediyenin nasıl çıktıgını bir ben anlayamadım sanırım o kadar şifre girdim elim boş
Craxla.com'da artık Craxtapot var!
Craxla.com'a git, Craxtapot'u çalıştır, çeşit çeşit hediyeleri götür... Peki nedir bu Craxtapot? Nostaljik jetonlu kepçe oyunu gibi çalışan Craxtapot, attığın jetonlarla oynadıkça sana hediye kazandırıyor.
Craxtapot jetonlarını, Crax paketlerinin parlak iç kısmında yazan şifreyi Craxla.com'a girerek ya da Craxla.com'a davet ettiğin arkadaşlarından kazanabilirsin.
Boş yok, kaybetmek yok, ay kazanamadım yok, şansına ne çıkarsa! Ama acele et ödüller azalıyor. Ne kadar hızlı davranırsan şansın o kadar artar 
e-mail gelmiş bana ama burda arkadaşlarını davet edince jeton kazanabilirsin diyor,
bu arada sabah saat 10.00 sıraları gelmiş..
Craxla.com'a git, Craxtapot'u çalıştır, çeşit çeşit hediyeleri götür... Peki nedir bu Craxtapot? Nostaljik jetonlu kepçe oyunu gibi çalışan Craxtapot, attığın jetonlarla oynadıkça sana hediye kazandırıyor.
Craxtapot jetonlarını, Crax paketlerinin parlak iç kısmında yazan şifreyi Craxla.com'a girerek ya da Craxla.com'a davet ettiğin arkadaşlarından kazanabilirsin.
Boş yok, kaybetmek yok, ay kazanamadım yok, şansına ne çıkarsa! Ama acele et ödüller azalıyor. Ne kadar hızlı davranırsan şansın o kadar artar 
e-mail gelmiş bana ama burda arkadaşlarını davet edince jeton kazanabilirsin diyor,
bana da aynı mail. geldi ama dvet edince jeton vermiyor.
bana da aynı mail. geldi ama dvet edince jeton vermiyor.
hatta ne var ne yok sayfasına baktım akıllılar bi bunu değiştirememişler.
0.0 jeton Arkadaş Davetiyenle kazandın. (---------@-----------------)
0.0 jeton ise neyi kazancam.sistemleri bozuk ne olacak
deneyince ne çıktığını söyleyebilirmisin?