ben 30 paket crax aldım .1-2 tanesi hariç hepsinden duvar kagıdı cıktı. kazandıgım duvar kagıtları gercek olsa bir ev döşenirdi herhalde.
gerçekten üzüldüm sana.30 crax'tan 2 hediye yada kontör 28 tanesinden duvar kağıdı.
hediye koleksiyonu yapıyorum
2 tişrt 2 ekran silini hayvancık 3 dilek feneri 3 ı-budy 1 stres pull 1 zavallı fred 1cesur stan 2 sudoku 1sıcak corap 3000 kadrda kontor 
demekki bütün ı-budyleri sen çekiyorsun.bir ı-budy kazansam güzel olcakta.neyse hediye koleksiyonun güzel
bende duvar kagıdı kolleksıyonu yapıyorum. indirdim çalışmıyor. ulan piskopata bağlıcam şikayet maili atıcam "duvar kagıdı kolleksıyonu yapıyorum ama sizin duvar kagıtlarınız calısmıyor.bilgisayarımda duvar kagıdı yok acil lazım. bana doğru durust calısan bir duvar kagıdı hatta mumkunse onun ekran koruyucusunu da yollayın. yoksa ınsan hakları mahkemesıne sizi şikayet edicem" yazıcam.
4 paketten 2 duvar kagıdı 2tanesinden kontör çıktı:(
arkadaşlar siteye giriyorum..üyelik şifremi şifremi giriyorum kabul ediyor .fakat craxlayamıyorum sayfa bembeyaz oluyor neden açmıyor bilginiz varmı...bilgisayarı kilitliyor
arkadaşlar siteye giriyorum..üyelik şifremi şifremi giriyorum kabul ediyor .fakat craxlayamıyorum sayfa bembeyaz oluyor neden açmıyor bilginiz varmı...bilgisayarı kilitliyor
explorer da benim de öyle olmuştu.Tarayıcınızı değiştirip tekrar deneyin.
ben 30 paket crax aldım .1-2 tanesi hariç hepsinden duvar kagıdı cıktı. kazandıgım duvar kagıtları gercek olsa bir ev döşenirdi herhalde.
merak ettim acaba o ikisinden ne çıktı?