0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonun kayıtlı oldugu için belkide direk geliyodurç kontor. ama hediye ekranını hiç görmedim ( hiç kazanamadım )anladıgım kadarı ile ayrı sayfada adres vs yazılıyor. o sayfadan cıkarsan yada yenilersen adres yazamadıktan sonra nasıl gelsinki. düşük ihtimal yani . Unuttukların diye bi bölüm var sonradan alabiliyosun
telefonun kayıtlı oldugu için belkide direk geliyodurç kontor. ama hediye ekranını hiç görmedim ( hiç kazanamadım )anladıgım kadarı ile ayrı sayfada adres vs yazılıyor. o sayfadan cıkarsan yada yenilersen adres yazamadıktan sonra nasıl gelsinki. düşük ihtimal yani .
hıh işte bunu diyordum kontorde oluyordu hediyedede oluyorsa eğer sistem şimdi tam otomatik olacak :D:Djeton bas oyna jeton bas oyna
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhıh işte bunu diyordum kontorde oluyordu hediyedede oluyorsa eğer sistem şimdi tam otomatik olacak :D:Djeton bas oyna jeton bas oyna oluyor arkadaşım ben equalizer-t-shirt ü almadım orada duruyordu yani sorun olmuyor duvar kağıdı haricindeki bütün hediyeler almadığınız taktirde unuttuklarım kısmında kalıyor
daha hızlı jeton kazanmak lazım of nası olucak?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonun kayıtlı oldugu için belkide direk geliyodurç kontor. ama hediye ekranını hiç görmedim ( hiç kazanamadım )anladıgım kadarı ile ayrı sayfada adres vs yazılıyor. o sayfadan cıkarsan yada yenilersen adres yazamadıktan sonra nasıl gelsinki. düşük ihtimal yani . Unuttukların diye bi bölüm var sonradan alabiliyosun mentosta bana oyle olmustu sayfa yenılenınce adres bilgisi ekranımda gitmişti. her ne kdr kazanamayıp uyuz olsamda craxa bu özelliği iyiymişş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonun kayıtlı oldugu için belkide direk geliyodurç kontor. ama hediye ekranını hiç görmedim ( hiç kazanamadım )anladıgım kadarı ile ayrı sayfada adres vs yazılıyor. o sayfadan cıkarsan yada yenilersen adres yazamadıktan sonra nasıl gelsinki. düşük ihtimal yani . sen anlamadın beni neyse bi hediye cıksında riske atıp deniyecem ama eğer dediğim olursa süper bir fikir var aklımda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinduvar kağıdı üzülme metin olmaya çalış bize de başta öyle çıkmıştı
duvar kağıdı
AVEA 25 KNTR 5 TL
kac jetonun vardı