0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwi fi li tşortim şimdi geldi.güzel bişi isteyene satabilirim kaça?? Ben 20 liraya satıyorum, 30du 20 yaptım. Alcaksan haberleşelim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwi fi li tşortim şimdi geldi.güzel bişi isteyene satabilirim kaça??
wi fi li tşortim şimdi geldi.güzel bişi isteyene satabilirim
Süper tırmanıcı kazanan yokmu arkadaşlar? gercekten videodakiler gibi duvarda ve tavanda gidebiliyormu.herhangi bir düz duvarda da gidebiliyormu?Bende de güneş kavanozu var almak isteyen varsa ulaşabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüper tırmanıcı kazanan yokmu arkadaşlar? gercekten videodakiler gibi duvarda ve tavanda gidebiliyormu.herhangi bir düz duvarda da gidebiliyormu?Bende de güneş kavanozu var almak isteyen varsa ulaşabilirben süper tırmanıcı kazandım.süper birşey ;Dduvarda yürüyor.yerde de.(ama o biraz zor )neyse tavanda da yürüyor.fakat 6 tane AA pili lazım.şarjı da iyi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüper tırmanıcı kazanan yokmu arkadaşlar? gercekten videodakiler gibi duvarda ve tavanda gidebiliyormu.herhangi bir düz duvarda da gidebiliyormu?Bende de güneş kavanozu var almak isteyen varsa ulaşabilirben süper tırmanıcı kazandım.süper birşey ;Dduvarda yürüyor.yerde de.(ama o biraz zor )neyse tavanda da yürüyor.fakat 6 tane AA pili lazım.şarjı da iyi.sağol. denildiği gibiymişl kazanmak lazım bundan ama cok zor gözüküyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwi fi li tşortim şimdi geldi.güzel bişi isteyene satabilirim kaça?? Ben 20 liraya satıyorum, 30du 20 yaptım. Alcaksan haberleşelim 10 tl artı 50 jeton veririm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwi fi li tşortim şimdi geldi.güzel bişi isteyene satabilirim kaça?? Ben 20 liraya satıyorum, 30du 20 yaptım. Alcaksan haberleşelim 10 tl artı 50 jeton veririm Allah aşkına jetonları nasıl göndereceksin çok komik yafff.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwi fi li tşortim şimdi geldi.güzel bişi isteyene satabilirim kaça?? Ben 20 liraya satıyorum, 30du 20 yaptım. Alcaksan haberleşelim 10 tl artı 50 jeton veririm Allah aşkına jetonları nasıl göndereceksin çok komik yafff.jetonlu üyeliğinin şifresini verir ?