0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİ-buddy dün geldi, güzel bişey ne zaman kazanmıştın geçen hafta perşembe yani 6 günde geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİ-buddy dün geldi, güzel bişey ne zaman kazanmıştın
İ-buddy dün geldi, güzel bişey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenimde dilek fenerleri geldi tam 5 tane hayırlı olsun
Benimde dilek fenerleri geldi tam 5 tane
he heyyyy an önce sıcak çoraplarımda geldi ay çok da güzelleeer, mis gibide kokuyorlar zaten kışın ayaklarım hep üşür benim çorap terlik hep öyle dolaşırım, nasılda iyi denk geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhe heyyyy an önce sıcak çoraplarımda geldi ay çok da güzelleeer, mis gibide kokuyorlar zaten kışın ayaklarım hep üşür benim çorap terlik hep öyle dolaşırım, nasılda iyi denk geldi dur tahmin edeyim rengi de pembe dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhe heyyyy an önce sıcak çoraplarımda geldi ay çok da güzelleeer, mis gibide kokuyorlar zaten kışın ayaklarım hep üşür benim çorap terlik hep öyle dolaşırım, nasılda iyi denk geldi dur tahmin edeyim rengi de pembe dimi eweeeet nerden bildin yaw