0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yine 5 kontör ben arkadaş davet ederek kazanıyorum crax almıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine 5 kontör ben arkadaş davet ederek kazanıyorum crax almıyorum Mevcut kişilerdenmi yoksa dünyamızın nüfusunumu arttırıyorsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine 5 kontör ben arkadaş davet ederek kazanıyorum crax almıyorum Mevcut kişilerdenmi yoksa dünyamızın nüfusunumu arttırıyorsun hotmaile üye kazandırıyorum fenamı 300 msn adresim olmuştur sanırım
kampanyayı ben yapıyor olsam kazanandan son iki davet ettiği kişinin kullanıcı adını isterim, Bilemeyeni mahkemeye veririm. Dikkatli olun arkadaşlar kullanım koşullarında etiyi zarara uğratanlar hakkında işlem yapılacak diyo çakarlarsa durumu acımaz çakarlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyayı ben yapıyor olsam kazanandan son iki davet ettiği kişinin kullanıcı adını isterim, Bilemeyeni mahkemeye veririm. Dikkatli olun arkadaşlar kullanım koşullarında etiyi zarara uğratanlar hakkında işlem yapılacak diyo çakarlarsa durumu acımaz çakarlar ne zararı ya, baksana habire duvar kağıdı çıkıyo, biz bitiriyoruz adamlar yine çıkarıyo, demek onlarda duvar kağıdı bol