Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana tuvalet kağıdı geldi bugün kargoyla. ne biçim şey o ya
Hayırlı olsun güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana tuvalet kağıdı geldi bugün kargoyla. ne biçim şey o ya
Hayırlı olsun güle güle kullan
nası kullanıcağımı çözemedimresmen tuvalet kağıdının üzerine sudoku koymuşlar . yazmaya kalksan yazamazsın yırtılır. bi de sitelerinde baktım 15 tlmiş. buna para verip kim alır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinböyle sömürülürse duvar kağıdı çıkması çok normal. para verip ürün alanlara yazık oluyor arada.
daha 15 dk önce 20 paket aldım beklemedeyim. Helebi duvar kağıtları bitsin gerisi kolay
Duvar kağıtları bitince yenisinin eklenmeyeceğinimi sanıyorsun=))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinböyle sömürülürse duvar kağıdı çıkması çok normal. para verip ürün alanlara yazık oluyor arada.
daha 15 dk önce 20 paket aldım beklemedeyim. Helebi duvar kağıtları bitsin gerisi kolay
evet aynen öyle yenisinin eklenmeyeceğini sanıyorum![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinböyle sömürülürse duvar kağıdı çıkması çok normal. para verip ürün alanlara yazık oluyor arada.
evet aynen öyle yenisinin eklenmeyeceğini sanıyorum![]()
![]()
Bence öyle sanma,şimdiden hediyelerde gözükmeyen walpaper3 adlı duvar kağıdı vermeye başladılar bile:)