Gönderen Konu: Kalem Parfüm  (Okunma sayısı 23471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
  • Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kuralı koyar!
Ynt: Kalem Parfüm
« Yanıtla #40 : 12 Şubat 2010, 23:24:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
beni de aradılar kargo ücreti konusunu merak ediyorummm :D bakalım ne kadara gelecek:)

telefonda sordum ben 3 - 3,5 TL arası dediler...

Çevrimdışı kartanesi00

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #41 : 13 Şubat 2010, 01:19:42 »
bende istedim benide arayıpadres teyid ettiler ve kargo ücreti  sizden dediler bende kabul ettim çünki 3 tl miş umarım kokular güzeldir   :-\

Çevrimdışı cicos

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #42 : 13 Şubat 2010, 02:15:13 »
bende öğlen mesaj yolladım hemen 10dk içinde döndüler ve adres bilgilerimi aldılar bende her zaman kullandığım cerrute 1881 hpnotep poısoon istedim kalem parfüm yollicaklarmış gerçekten çok ilgili bir firma parfümlerin kalıcılığını beğenirsem hep onlardan satın alırım çünkü benim bulunduğum yerde iyi açık parfüm satan tek yer yok. konuyu açan arkadaşımada firma yetkililerinede teşekkür ederim...

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 13 Şubat 2010, 03:18:52 »
kullandım bu gün gerçekten çok kalıcı ben paris hilton ve hypnoz istemiştim özellikle paris hilton inanılmaz derecede kalıcı.açık parfüm demeye bin şahit ister ama diğerini pek beğenmedim.

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 13 Şubat 2010, 12:00:43 »
kullandım bu gün gerçekten çok kalıcı ben paris hilton ve hypnoz istemiştim özellikle paris hilton inanılmaz derecede kalıcı.açık parfüm demeye bin şahit ister ama diğerini pek beğenmedim.

Kargo nekadar tutuyor. Hangi Firma ile geliyor ???

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 13 Şubat 2010, 12:12:41 »
bana tfnla dedikleri 3 yada 4 lira tutarmış ama ben tşkr ettim istemedim
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı aydilgem

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #46 : 13 Şubat 2010, 14:14:36 »
4 liraya 4 tane kalem parfum alırım ben ya :)

Çevrimdışı vural-1985

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #47 : 13 Şubat 2010, 14:31:42 »

arkadaşlar istediğiniz şey adı üstünde numune siz 4 liraya 4 tane kalem parfüm alıyorsanız gidin alın o zaman insanlar bizi kırmamışlar numune gönderiyorlar biraz emeğe saygı lütfen bakalım ürünün içindeki parfüm senin aldığın parfüm kalitesiyle aynımı siz böyle her ürünü aynı kefeye koyuyorsanız zaten bize kimse numune göndermez istediğimizde.
adamlar yoğun talep üzerine demiş 100 kişi numune istese ortalama 4 lira olsa kargo günde 400 tl para yapar biraz insaflı olalım daha ürünü test etmeden karalamaya çalışıyorsunuz yazık bence bu tür yazıların diğer numune gönderecek firmalarıda etkileyeceğini düşünüyorum bence ona göre yorum yapılmalı

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 13 Şubat 2010, 14:37:19 »

arkadaşlar istediğiniz şey adı üstünde numune siz 4 liraya 4 tane kalem parfüm alıyorsanız gidin alın o zaman insanlar bizi kırmamışlar numune gönderiyorlar biraz emeğe saygı lütfen bakalım ürünün içindeki parfüm senin aldığın parfüm kalitesiyle aynımı siz böyle her ürünü aynı kefeye koyuyorsanız zaten bize kimse numune göndermez istediğimizde.
adamlar yoğun talep üzerine demiş 100 kişi numune istese ortalama 4 lira olsa kargo günde 400 tl para yapar biraz insaflı olalım daha ürünü test etmeden karalamaya çalışıyorsunuz yazık bence bu tür yazıların diğer numune gönderecek firmalarıda etkileyeceğini düşünüyorum bence ona göre yorum yapılmalı

:oKatılıyorum

Çevrimdışı gncglgcr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #49 : 13 Şubat 2010, 14:43:50 »
  ???dün aradılar bugün göndermişler ama farklı şubeye gitmiş adamlar arayıp bide bilgilendiriyolar benimki gelmeyecek ama yüde yüz dönüş yapıyolar