Gönderen Konu: Kalem Parfüm  (Okunma sayısı 23449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osmaniyemin

• Ziyaretçi
Ynt: Kalem Parfüm
« Yanıtla #30 : 12 Şubat 2010, 17:22:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
..sanırım forumdan ve yazılanardan haberleri var ::)

Bu çok güzel foruma bir üye daha kazandırdık. Belki kampanyalara katılırlar  :)

Şaka bir tarafa okuyorlarsa, buradan onlara teşekkür etmek istiyorum. Bizleri kırmayıp numune gönderdikleri için. Biz de onların numunelerini deneyip, beğendiklerimizi onlardan satın alır kullanırız.
    ANATOMY PERFUMUM MARKASI BAYİLİK SİSTEMİNDE ÇALISAN BİR FİRMA OLUP NUMUNELERİNİ DE BUNA YÖNELİK ÇALIŞMALARDA GEREKLİ GÖRÜŞMELER ARDINDAN GÖNDERMEKTEDİR.
     MiniPsy NİCKLİ HANIMEFENDİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE NUMUNE ÇIKIŞI YAPILMIS ARDINDAN YOGUN NUMUNE TALEBİ ÜZERİNE KONU ARAŞTIRILIP FORUM İNCELENMİŞTİR.GÜN İÇERİSİNDE GELEN TÜM NUMUNE TALEPLERİNE CEVAP VERİLMİŞTİR.BUNDAN SONRAKİ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR.
     SAYGILARIMIZLA...

Tebrikler Güzel Buluş   ;D ;D;DOkadarda gizi çalışmıştık ;D ;D ;D

Çevrimdışı byucekal

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 12 Şubat 2010, 17:41:47 »
iyiki hemen yollamısız dikkate alınmayacaktır yazmıslar baksanıza banada kargo ıcın 3 3.5 dediler artık fazla isterlermi bilmiyorum cok merak ettim ne yolluycaklar 2 gun ıcınde elinizde olur dedi o bey ;D

Çevrimdışı malboro

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 12 Şubat 2010, 17:46:31 »
bizde parfüm istemeyiz o zaman :)

Rica etsem oy verirmisiniz? geri dönüşümü herzaman olacaktır...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 12 Şubat 2010, 17:49:31 »
    ANATOMY PERFUMUM MARKASI BAYİLİK SİSTEMİNDE ÇALISAN BİR FİRMA OLUP NUMUNELERİNİ DE BUNA YÖNELİK ÇALIŞMALARDA GEREKLİ GÖRÜŞMELER ARDINDAN GÖNDERMEKTEDİR.
     MiniPsy NİCKLİ HANIMEFENDİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE NUMUNE ÇIKIŞI YAPILMIS ARDINDAN YOGUN NUMUNE TALEBİ ÜZERİNE KONU ARAŞTIRILIP FORUM İNCELENMİŞTİR.GÜN İÇERİSİNDE GELEN TÜM NUMUNE TALEPLERİNE CEVAP VERİLMİŞTİR.BUNDAN SONRAKİ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR.
     SAYGILARIMIZLA...

Bu markayı çokmu aradız acaba? Perfumum ne demek? Parfümüm yazılacakken yanlışlıkla perfumum yazılıp öylemi kalmış :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı vural-1985

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #34 : 12 Şubat 2010, 17:57:31 »
     SAYGILARIMIZLA...

Bu markayı çokmu aradız acaba? Perfumum ne demek? Parfümüm yazılacakken yanlışlıkla perfumum yazılıp öylemi kalmış :D

Parfüm kelimesi ``kokulu duman`` anlamına gelen ve Latince kokenli olan “perfumum” kelimesinden geliyor. Tarihi ise oldukça eskidir.

Çevrimdışı ayse2121

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 12 Şubat 2010, 18:13:31 »
beni de aradılar sanırım ama dersteydim cvp vermedim malesef yollamayacaklar mı:(

Çevrimdışı doktor95

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #36 : 12 Şubat 2010, 18:48:11 »
eline ulaşan varsa fotoğraf koyabilir mi ?

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 12 Şubat 2010, 19:35:25 »
beni de aradılar kargo ücreti konusunu merak ediyorummm :D bakalım ne kadara gelecek:)

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #38 : 12 Şubat 2010, 19:58:51 »
     SAYGILARIMIZLA...

çok iyi ya. site olarak çok azimli numune isteği sayesinde artık firmaların da temsilcileri üye oluyor.

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 12 Şubat 2010, 23:13:19 »
çabuk davranmışızz :)
saolsunlar sevgililer günü numunesi oldu buda takdir ettim
tahminimce küçük bi  şişede değildir normal boy kalem parfüm yazmıştı akadaş
teşekkürler anatomy parfüm... :)