O değil de sonuç soranlar sonuç açıklanınca ortada yok ya en çok da ona kıl oluyorum
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Beğen butonuna basmak çok zor geliyor bazılarına. 10 yıllık üye olup en fazla 50-60 kez beğen butonunu kullanan arkadaşlarımız var.
320 kii katılmış. kazanma ihtimali %30'muş

ne çekilişiymiş ki bu?
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Beğen butonuna basmak çok zor geliyor bazılarına. 10 yıllık üye olup en fazla 50-60 kez beğen butonunu kullanan arkadaşlarımız var.
Forumun kanayan yarası.. konu açarken beni de demotive ederdi bu durum artık açmamamın sebebi internetsizlik gerçi. Tarayıcıdan mı mobilden girdiğim için mi bilmiyorım ben de beğen butonu çalışmıyor bu vesileyle söylemiş olayım içimde kalmasın
320 kii katılmış. kazanma ihtimali %30'muş
ne çekilişiymiş ki bu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
beğenmek yerine sorusunu silmiş
bende direk cevap veririm beğenmeyi hiç sevmem
Arkadaşlar bu lav bana mı beğenmedim diye Beğenmemiş olabilirim Özür diliyorum Yok kıl oldum yok böyle olur bu sözler doğru değil bu Mübarek günü Ben Allah razı olsun diyorum her zaman bu yetmiyorsa siz bilirsiniz Ben çok kırıldım 53 yaşın dayım ben kimseyı 3 günlük dünyada kırmak istemem .Sadece haksızlık yapılırsa peşini bırakmam Bu konuyu uzatmak istemiyorum .saygılar
Forumun kanayan yarası.. konu açarken beni de demotive ederdi bu durum artık açmamamın sebebi internetsizlik gerçi. Tarayıcıdan mı mobilden girdiğim için mi bilmiyorım ben de beğen butonu çalışmıyor bu vesileyle söylemiş olayım içimde kalmasın 
Sadece bende sorun var sanıyordum, neredeyse 2 yıldır Beğen butonu çalışmıyor tıkladığımda hata veriyor