Cicicee, çocuklarınızın 14 Şubat hediyelerini unutmadı.
Cicicee, Hayalevim Kostüm işbirliğiyle 14 Şubat Sevgililer Günü için, 10 Cicicee üyesine çocuk kostümü hediye ediyor.
Tüm üyelerimizin katılabileceği bu kampanyada aşağıdaki soruları cevaplayan ve “CİCİ FORUM” a en anlamlı mesajı yazan, 10 şanslı üyelerimiz çocukları için kostüm kazanabilecekler.
Yarışmaya Katıl
Üye Ol (Üye olduktan sonra üye girişi yapmayı ve bu işlemden sonra yarışmaya katılmayı unutmayın!)
Üye Girişi (Üye girişi yaptıktan sonra yarışmaya katılabilirsiniz.)
İşte Kazanacağınız Kostümlerden Bazıları
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
cevabı bulamadım ne zaman baslamıs sevgılıer gunu
CİCİ FORUM” a en anlamlı mesajı yazan derken anlamlı mesajın konusu ne acaba?
cevabı bulamadım ne zaman baslamıs sevgılıer gunu 
roma imparatorluğu zamanında
bence havvayla ademden beri.

)
bence havvayla ademden beri.
)
süpersin ya hiç o şekilde düşünmemiştim eyer bu yarışma sorusunun cevabı bı olsaydı kesin 1. olurdun
en az bır konu ve yorum yazmak gerekıyormus kaznamak ıcın benım konum kabul edılmıs bıle hemencık cunku moderator onaylaması gerekıyordu
Sevgililer Günü’nün tarihçesi Eski Roma İmparatorluğu zamanına kadar uzanıyor. Eski Roma İmparatorluğu’nda 14 Şubat günü Roma tanrıçalarının kraliçesi, evlilik ve kadınlık tanrıçası olan Juno’ya duyulan saygıdan ötürü tatil yapıldığından halk için çok önemli bir gündü. Ayrıca bu günü takip eden 15 Şubat gününde ise Lupercalia Bayramı başlıyordu. Gençler için büyük bir önem taşıyan bu bayramda, gençler bir araya geliyor ve aşklarını yaşıyorlardı.