Gönderen Konu: Dergilik'ten hediye yağmuru  (Okunma sayısı 2180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Dergilik'ten hediye yağmuru
« : 12 Aralık 2020, 11:22:23 »
100 akıllı telefon ve tablet hediye! 🎁
12/12/2020
Dergilik 'te yeni yıla özel hediye yağmuru başladı! 31 Ocak'a kadar Dergilik 'te makale okuyan veya dinleyen, ya da bilgi yarışmasındaki sorulardan birini yanıtlayan herkes 100 akıllı telefon ve tabletten birini kazanma şansı yakalıyor!

5 kişiye Samsung S20, 5 kişiye iPhone 11 64 GB, 25 kişiye Samsung Galaxy A11, 15 kişiye Alcatel 3T 8 ”tablet, 50 kişiye Alcatel 1T 7” tablet Dergilik 'ten hediye! 100 akıllı telefon ve tabletten birini kazanmak için gereken şey ise; okumak, sesli makale okumak veya bilgi yarışmasındaki sorulardan soru sormak.

Bir kullanıcı gününü en fazla 5 makale okuyarak, 5 makale dinleyerek veya her yeni oyunda en az 1 soru olmak üzere toplam 5 soruya yanıt verme,15 çekiliş hakkı kazanabilir.

Çekilişe katılmak ve kazandığınız çekiliş haklarını anlık olarak görmek için geçmiş en güncel sürümüne sahip olmanız gerekmektedir. Uygulamanızı güncellemek içinhemen tıklayın!

Kampanyaya tüm Turkcell'liler ve diğer operatör kullanıcıları hiçbir ücret ödemeden alınabilir.

Yeni yıla yepyeni bir telefon ve tabletle girmek için, hemen ilk yazı yazın, devam veya bilgi yarışmasındaki sorulardan birini yanıtlayın ve ilk çekiliş hakkınızı kazanın.

SIKÇA SORULAN SORULAR

1. 'Dergilik'ten Hediye Yağmuru - 100 Akıllı Telefon ve Tablet' çekiliş kampanyası hakları nasıl kazanılır?

'Dergilik'ten Hediye Yağmuru - 100 Akıllı Telefon ve Tablet' 'çekiliş kampanyası ile 12 ARALIK - 31 OCAK tarihleri ​​arasında devam eder. Katılımcılar, Dergilik ücretsiz indirerek, uygulama üzerinden ücret ödeme gerektirmeyen makale okuma işlemi için 1 çekiliş hakkı, onun dinleme işlemi için 1 çekiliş hakkı, çoktan seçmeli yanıtı bulunan 10 adet genel kültür sorularından oluşan soru setlerinin yanıtı için (her bir soru setinden en az bir soruyu yanıtlamış olmak yeterli) 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Her gün toplam makale okumalarından kazanılan çekiliş hakkı 5, makale dinlemelerinden kazanılan çekiliş hakkı 5, 5 farklı soru setinden soru cevaplama işlemi için kazanılan çekiliş hakkı 5 ile olup olmadığında bir günde en fazla kazanılan çekiliş hakkı 15 ile sınır.

2. Kimler Kadın?

Bu kampanyadan tüm Turkcell ve diğer operatör kullanıcıları aksiyonlardan en az birini gerçekleştirme koşuluyla gerçekleştirme. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, katılsalar dahi hediyeyi kazanamaz ve hak iddia edemezler. Yurtdışından kampanya katılımı gerçekleşmez.

3. Kampanyaya nasıl katılabilirim?

•  Dergilik uygulamasında herhangi bir makaleyi dinleyerek gün içinde en az 1 en fazla 5 çekiliş hakkı kazanırsınız. Kampanya 1 Kasım'a kadar suretle, kampanya boyunca her gün 5 makale dinleyerek sitenizi artırabilirsiniz. (Ana sayfa görselinde hoparlör olan herhangi bir makalenin üstüne yazıp  'Makaleyi Dinle'  yazabilirsiniz bastığınızda makale yazabilirsiniz.)

•  Dergilik uygulamasında herhangi bir makaleyi okuyarak gün içinde en az 1 en fazla 5 çekiliş hakkı kazanırsınız. Kampanya 1 Kasım'a kadar suretle, kampanya boyunca her gün 5 makale okuyarak siteyi şansınızı artırabilirsiniz. (Ana sayfanızda herhangi bir makaleye tıkladığınızda makale okuyabilirsiniz.)

•  Dergilik uygulamasında bilgi yarışmasına katılarak çekiliş hakkı kazanırsınız. Bilgi yarışmasına ana sayfadaki banner'a galibiyet ya da alt sağ köşedeki  'Diğer'  sekmesinin  'Bilgi Yarışması'  bölümünden erişebilirsiniz. Bilgi yarışması her biri 10 sorudan oluşan oyunlardan oluşur. 'Oyuna Başla'  ve  'Yeni Oyun'  elde edilebilir oyuna katılabilir en az 1 en fazla 5 farklı oyundan günde 5 çekiliş hakkı kazanırsınız. Kampanya 1 Kasım'a kadar suretle, kampanya boyunca her gün 5 farklı oyuna katılarak cihaz kazanma şansınızı artırabilirsiniz. (Oyundaki soruları doğru veya zamanında cevaplamanızdan bağımsız oyun katılımına çekiliş hakkı her verilirda verilir.)

•  Tahlil için haklarınızı kazanabilmeniz için ilerleyin. Uygulamaya giriş yapmışsanız, uygulamadaki en alt sağda  'Diğer' sekmesine tıkladığınızda görebilir aktif kullanıcı alanında telefon numaranızısünüz. Uygulamaya giriş yapmamışsanız bu sahaya  Giriş Yap = Giriş '  ifadesini görürsünüz, buraya mevcut olan hızlı giriş yaptıktan sonra çekiliş haklarınız sayılır.

•  Ayrıca, uygulama içinde  'Diğer'  sekmesinin bağlantı ayarları bölümünün altından  'Bilgilerimi Güncelle'  bölümünden hattın yasal sahibinin adı, soyadı ve adresi girilmelidir. Ancak ve ancak hattın yasal sahibi hediye kazanabilir.

4. Hattımı başka bir numaraya yönlendirdiğimde kampanya faydalarım tamamen olur mu?

Kazanılan çekiliş hakları bir hattan diğerine transfer olmaz.

5. Kaynaştırmadan yararlanacak konulu sınır var mı?

Hayır, sınır yok.

6. Kampanyayı nasıl İptal ederim?

Kampanyaya katılmak ücretsiz, makale okuyan ya da bilgi yarışmasındaki oyunlara katılanlara otomatik olarak çekiliş şansı verilir.

7. Numara değişikliği, devir, ödeme tipi değişikliği, numara taşıma, hattın geçici olarak kapatılması ve hat iptal edildiğinde devam eder mi?

Kampanya katılımı gerçekleştiyse o kadar çekiliş hakkı o hatla birlikte çekilişte yerini alır. Numara değişikliğinde, devirde, ödeme tipi değişikliğinde ve taşımada hangi hattan çekilişe katılındıysa çekiliş hakları o hat için saklıdır. Çekiliş döneminde hat aktifken çekiliş sonrasında hattın geçici olarak kapatılması veya iptal edilmesi çekiliş haklarını silmez.

8. Kampanya kazandığımdan faydaları başka bir hatta transfer edilebilir miyim?

Hayır, çekiliş hakları devredilmez.

9. Kampanyadan birden fazla kez yazabilir miyim?

Evet, kampanya süresi boyunca 15, en fazla 765 kez çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

10. Birden fazla hattımla yazabilir miyim?

Evet, birden fazla hat ile de çekiliş kampanyasına katılabilirsiniz.

11. Çekiliş sonuçları ne zaman sonuçları? Çekilişte hediye kimdir? Şayet kazanırsam, kazandığım cihazı almak için neler yapmam gerekir?

Çekiliş 16.02.2021 tarihinde saat 11: 00'da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Atakent Mah. 221 Sk. Rota Ofis No: 3A D: 16 Küçükçekmece / İstanbul adresinde yapılacaktır. Çekilişte; 5 kişiye 8.299,00 TL değerinde Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB “Hat ve Kart Hariçtir.”, 5 kişiye 7.999,00 TL değerinde Iphone 11 64GB “Hat ve Kart Hariçtir.”, 25 kişiye 2.699,00 TL değerinde Samsung Galaxy A11 32 GB “Hat ve Kart Hariçtir.”, 15 kişiye 1.099,00 TL değerinde Alcatel 3T 8 ”LTE Tablet 16 GB android, 50 kişiye 599,00 TL değerinde Alcatel 1T 7 WİFİ Tablet Siyah 16 GB ikramiyesi verilecektir. Kazanan talihliler 18.02.2021 tarihli Takvim Gazetesi duyurulacaktır. 05.03.2021 dolmuş kadar başvurmayan asillerle, 26.03.2021 başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Kampanyaya katılım ücretsizdir. Kampanya tüm kullanıcı kullanıcılarına yöneliktir. Kampanya tarihlerinde Turkcell Dergilik sayfaları iptal çekiliş iptali. Tüm katılımlarda Ad-Soyad ve telefon bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya katılım gün 15 çekiliş hakkı ile yeterli toplam 765 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmeyen ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. ile ile 18 yaşından küçükler düzenlene piyango ve çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve / veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV + ÖTV vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal uyarılar talihliler tarafından ödenir. Kampanyaya katılan herkes kabul ilan edilecektir.

12. Kampanya boyunca kazandığım çekiliş haklarımı görebilirim?

Uygulama  bölümünde 'Diğer'  sekmesinde  'Toplam Çekiliş Hakkı'  bölümünden bölüm boyunca kazandığınız toplam çekiliş görebiliriz.

13. Diğer operatör kullanıcısıysam (ya da mevcut iletişim bilgi güncellemek isteyen Turkcell kullanıcısıysam) çekiliş kampanyasına katılmak için ilgili bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?

Uygulama  bölümünde 'Diğer'  sekmesinin  'Ayarlar'  bölümünün  'Bilgilerimi Güncelle'  size bilgi bilgileri güncelleyebilirim. Hattın yasal sahibinin adı, soyadı ve adresi girilmelidir. Ancak ve ancak hattın yasal sahibi hediye kazanabilir.

14. Bir makaleyi okuyarak ya da dinleyerek kazandığım çekiliş makaleleri ilk sıralarda görünmez olur ise kaybolur mu?

Hayır, çekiliş hakkı kazandıktan sonra makalenin nerde konumlandığından / hangi öncelik gösterildiğinden bağımsız çekiliş hakkınız kaybolmaz.

15. Aynı makaleyi tekrar okursam veya aynı makaleyi tekrar dinlersem çekiliş hakkı kazanır mıyım?

Hayır, mükerrer makale okumalarında aynı makaleden çekiliş hakkı kazanılmaz ve mükerrer makale dinlemelerinde aynı makaleden çekiliş hakkı kazanılmaz.

16. Uygulama içinde günlük makale dinlemelerime, okumalarıma da bilgi yarışması katılımıma göre bilgilendirmeler var mı?

Gün içinde okuduğunuz ilk izlenim, dinlendiğiniz ilk gördüğünüz ilk oyunda katıldığınız ilk oyunda tam ekran ilk çekiliş hakkı kazandığınıza dair bilgilendirme çıkar. Günün kazandığınız diğer çekiliş hakları için hak kazandıkça ekran altında alt bant bilgilendirmeleri çıkar.

17. Çekiliş kampanyasının Samsung, Apple veya Alcatel ile bir ilişkisi var mıdır?

Çekiliş kampanyası Turkcell kompakt olup ilgili şirketlerle bir işbirliği yapmak değildir.

18. Çekiliş kampanyasına daha fazla katılarak problemim artar mı?

Katılım adedi arttıkça ve şansı daha da yükselir fakat bu onun çekiliş kampanyasında olduğu gibi kesin olarak telefon satışı garantisi vermez. Umarız talihlilerden biri bu sefer siz olursunuz.

19. Tüm operatör kullanıcıları kampanyadan indirimli mi?

Evet, kampanya tüm operatör bir katılıma açık.

20. Kampanya katılımı ücretsiz mi?

Kampanyaya katılım tamamen ücretsizdir.

21. Uygulamadan makale okuyorum, makale dinliyorum ve bilgi yarışmasına katılıyorum ama çekiliş hakkı kazanamıyorum?

Çekiliş haklarınızı kazanabilmeniz için giriş yapmanız ve uygulama marketlerinden yeni sürümünüzde güncelleme yaptırmanız gerekmektedir. Uygulamaya giriş yapmışsanız, uygulamada en altta sağda  'Diğer' sekmesine tıklandığında aktif kullanıcı alanında telefon numaranızı görürsünüz. Uygulamaya giriş yapmamışsanız bu sahaya  Giriş Yap = Giriş '  ifadesini görürsünüz, buraya mevcut olan hızlı giriş yaptıktan sonra çekiliş haklarınız sayılır.

22. Kampanyanın dürüst ve adil yapıldığından nasıl emin olabilirim?

Bu kampanya Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi'nin 09.12.2020 tarih ve 58259698-255.01.02-E.9369 sayılı izni ile MUCİZE TANITIM tarafından düzenlenmektedir.

Bu kampanyada; 12.12.2020 SAAT: 00.01-31.01.2021 SAAT: 23.59 Kampanya tarihleri ​​arasında Turkcell Dergilik uygulamasının tanıtımını sağlamak akıllı telefonları üzerinden Dergilik ücretsiz indirerek, ad, soyad, adres ve telefon bilgileri ile birkaç giriş yapan tüm operatör, Dergilik uygulaması üzerinden yapılan ekstra ödeme gerektirmeyen makale okuma işlemi için 1 çekiliş hakkı, makale dinleme işlemi için 1 çekiliş hakkı, çoktan seçmeli yanıtı bulunan 10 adet genel kültür sorularından soru setlerini yanıtlamak üzere (her bir soru setinden en az bir soruyu yanıtlamış yeterli olmak.) kayıt için 1 çekiliş hakkı verilecektir. Her gün toplam makale okuma işlemi kazanılan çekiliş hakkı 5, makale dinlemelerden kazanılan çekiliş hakkı 5, 5 farklı soru setinden soru işlem işlemi için kazanılan çekiliş hakkı 5 ile olup olup günlük çekiliş hakkı toplamda 15 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Kampanya boyunca toplam 765 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Çekiliş 16.02.2021 tarihinde saat 11: 00'da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Atakent Mah. 221 Sk. Rota Ofis No: 3A D: 16 Küçükçekmece / İstanbul adresinde yapılacaktır. Çekilişte; 5 kişiye 8.299,00 TL değerinde Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB “Hat ve Kart Hariçtir.”, 5 kişiye 7.999,00 TL değerinde Iphone 11 64GB “Hat ve Kart Hariçtir.”, 25 kişiye 2.699,00 TL değerinde Samsung Galaxy A11 32 GB “Hat ve Kart Hariçtir.”, 15 kişiye 1.099,00 TL değerinde Alcatel 3T 8 ”LTE Tablet 16 GB android, 50 kişiye 599,00 TL değerinde Alcatel 1T 7 WİFİ Tablet Siyah 16 GB ikramiyesi verilecektir. Kazanan talihliler 18.02.2020 2021 tarihli Takvim Gazetesi duyurulacaktır. 05.03.2021 dolmuş kadar başvurmayan asillerle, 26.03.2021 başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Kampanyaya katılım ücretsizdir. Kampanya tüm kullanıcı kullanıcılarına yöneliktir. Kampanya tarihlerinde Turkcell Dergilik sayfaları iptal çekiliş iptali. Tüm katılımlarda Ad-Soyad ve telefon bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya katılım gün 15 çekiliş hakkı ile yeterli toplam 765 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmeyen ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. ile ile 18 yaşından küçükler düzenlene piyango ve çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve / veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV + ÖTV vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal uyarılar talihliler tarafından ödenir. Kampanyaya katılan herkes kabul ilan edilecektir.

Dergilik çekiliş kampanyasına Apple sponsoru değildir.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2020, 11:23:25 Gönderen: J3askan »

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ynt: Dergilik'ten hediye yağmuru
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2020, 13:16:43 »
Bu uygulama da ios 12 istemeye başladı. Ben pas geçiyorum :)
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2020, 13:53:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

android candır  :D

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2020, 16:21:14 »

android candır  :D

İos çileli bir kara sevda gibi alışınca androide dönmek çok zor :/

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2020, 16:22:17 »

Güncellemeden kullanabilmenin bi yöntemi varmış sanırım bi araştırın isterseniz

Çevrimdışı Ouzhn

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2020, 16:35:08 »
Katilalim bakalm.

Çevrimdışı SaidOzck

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2020, 16:55:33 »
Foruma bakmadan ben de aynı kampanya'yı paylaşmışım. Kusura bakmayın farkettiğim gibi hemen sildim. Dergilik uygulamasının çekilişleri çok zor çıkıyor senelerdir giriyorum Nescafe gibi milyonlar giriyor. Umarım bu sefer çıkarız  :D
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2020, 16:59:34 Gönderen: SaidOzck »