Gönderen Konu: Migros Kellogs Sonuçları  (Okunma sayısı 4075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı juzy

• Acemi Kampanyacı
  • **
Migros Kellogs Sonuçları
« : 27 Kasım 2020, 07:39:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bulmak istersen yeni bir YOL mutlaka vardır.

Çevrimdışı Darkjuva

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Migros Kellogs Sonuçları
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2020, 13:31:47 »
Paylaşım için teşekkürler
Buda gol değil..

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2020, 16:03:40 »
çekiliş tekrarı için itirazda bulunduk bilginize eşimi listeye almamışlar üstüne bir de ajansı aradığımızda fırça yiyiyoruz elimizde alışveriş yaptığımıza dair fişler mevcut hala kart numaranız yanlış diyorlar istediğiniz yere başvurun diyor sonuç olarak bir şey olmaz diyor ben dedim dünkü kampanyacı değilim kaç tane çekiliş tekrarı yaptırdım bunu da tekrar ettiririm dedim.

( bu arada 3 tane migros çekilişi içinde aynı durum söz konusu hepsi için gerekli başvuruları yaptım )

Çevrimdışı Darkjuva

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2020, 16:49:51 »
Tüm çekilişlerde çekiliş sıra numarası verip canlı yayınla çekiliş yapsalar bu tarz sorunlar en aza iner hemde daha şeffaf olur

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2020, 18:58:57 »
Kartlı çekiliş lere güvenmiyorum  Bence yazalım fiş lere şifre koysunlar her market veya firma Çekiliş site yapsın Migros kendi sayfasında  şifre girişi yapsalar  Ben yazacağım  tafsiye edeceğim.

Çevrimdışı sevda yağmuru

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2020, 19:42:29 »
Kartlı çekiliş lere güvenmiyorum  Bence yazalım fiş lere şifre koysunlar her market veya firma Çekiliş site yapsın Migros kendi sayfasında  şifre girişi yapsalar  Ben yazacağım  tafsiye edeceğim.
Duru sabunda Migros fişte şifre veriyordu, öyle bir çekiliş yapmıştı, katılımları düştü. Qumpara ya çekiliş verdi katılımları düştü. Gene eski kartlı sisteme geçti. Migros çekilişlerinde ilgili kişi resmen uyanıklık yapıyor, kendi firmasına katılımları yüksek göstertmeye çalışıyor. Amaçları farklı onların. Bilmeyen insanlar çekilişe katılsa bile umrunda değiller. Amaç katılımı yüksek göstertmek...

Çevrimdışı Ultramar06

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2020, 20:21:39 »
Migrosun çekilişlerinde ya çok eksik çıkıyor yada full şişirme oluyor

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2020, 20:26:05 »
çekiliş sonuçlarına hassasiyetiniz gözlerimi yaşartıyor valla , geçen günde Komili konusu vardı aşağıda
kendi arkadaşlarınız olmayınca kazananlar , çekilişler hep kuşkulu, hileli, güvenilmez vs.vs vs.

adil olun adil

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #8 : 14 Aralık 2020, 23:54:43 »
çekiliş sonuçlarına hassasiyetiniz gözlerimi yaşartıyor valla , geçen günde Komili konusu vardı aşağıda
kendi arkadaşlarınız olmayınca kazananlar , çekilişler hep kuşkulu, hileli, güvenilmez vs.vs vs.

adil olun adil

ben tüm çekilişlere hakkımı ararım sonuçta para verip alınan ürünler listede çıkmadığım bir sürü çekiliş oldu o yüzden kimseye güvenim yok çekilişten önce de sonra da çekiliş haklarımı sürekli sorgularım herkes bunu yapsa çekilişler daha güvenli olur. Komili çekilişi içinde gerekli başvuruları yaptım

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2020, 00:00:45 »
Arkadaş gayet normal olanı yapmış ve hakkını aramış. Bu olayda adil olmayan nedir? hakkını araması mi?