0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açılışı ben yapayım. Destek bekliyorum. Ayrıca bende size destek olmak içinde bekliyorum.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin lütfen birer kez bakın ilk defa böyle bişey yaptım
Kaydederseniz sevinirim . Teşekkürler Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şu ana kadarkileri kaydettim buda benim ki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç kişi kayıt etti görebiliyormuyuz acab aFavorilerim kısmına gelince koleksiyonunuzun sol alt kısmında kaç adet ürün olduğu yazar, onun hemen sağ tarafında da kaç kişinin kaydettiği yazıyor. Oradan takip edebilirsiniz. Sizin kaydettikleriniz de sağ üstte yazıyor.doslarım arkadaşlarım abilerim ablalarım 2 kişi kayıt etmiş bir el atın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKaydettim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç kişi kayıt etti görebiliyormuyuz acab aFavorilerim kısmına gelince koleksiyonunuzun sol alt kısmında kaç adet ürün olduğu yazar, onun hemen sağ tarafında da kaç kişinin kaydettiği yazıyor. Oradan takip edebilirsiniz. Sizin kaydettikleriniz de sağ üstte yazıyor.doslarım arkadaşlarım abilerim ablalarım 2 kişi kayıt etmiş bir el atın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç kişi kayıt etti görebiliyormuyuz acab aFavorilerim kısmına gelince koleksiyonunuzun sol alt kısmında kaç adet ürün olduğu yazar, onun hemen sağ tarafında da kaç kişinin kaydettiği yazıyor. Oradan takip edebilirsiniz. Sizin kaydettikleriniz de sağ üstte yazıyor.
kaç kişi kayıt etti görebiliyormuyuz acab a
Ben hala kayıt et butonunu bulamadım Listenin yanında mı olması lazım?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hala kayıt et butonunu bulamadım Listenin yanında mı olması lazım?pc'de olmuyor Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buradan linkleri kendi messenger a attım, mobilde tıklayınca uygulama açıldı o zaman sağ üstte kaydet görünüyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin lütfen birer kez bakın ilk defa böyle bişey yaptımlütfen yapmayalım 10 kişi kayıt ettim diyor ama bende hala 5 kayıt eden var herkes birbirini kayıt etse sıkıntı kalmaz