Arkaslar Steam nedir biri aydınlatabilir mi ilk defa duydum
Pc ye programını indirip kayıt olursanız A dan Z ye oyunların bulunduğu ve bunları puanlayıp, bütçenize göre oyun satın alabileceğiniz bir platform.
Az önce aradım ajansı iPhone da vergi yok dedi sadece noter imzalı ödeme var dediler
100 tl lik kod için 20 tlden fazla kargo tutar.Bu hatalı olmuş.Kazananlara tebrikler.
Her gün 2 karılım yaptım kendi adıma ve eşimin adına sonuç sıfır.
MPI'ye mail attım bakalım kaç hakkım var sistemde.
Tebrik ederim kazananları.
Cevap gelirse bizi bilgilendirebilir misiniz? hangi email adresine nasil bir email attiniz ogrenebilir miyim bende atip sorayim?
kazanma hakkımı 100 liralık steam koduyla harcadığıma inanamıyorum
Her gün 2 karılım yaptım kendi adıma ve eşimin adına sonuç sıfır.
MPI'ye mail attım bakalım kaç hakkım var sistemde.
Tebrik ederim kazananları.
Cevap gelirse bizi bilgilendirebilir misiniz? hangi email adresine nasil bir email attiniz ogrenebilir miyim bende atip sorayim?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapingerçek kişi dosyasını indirip doldurup mail atabilirsiniz
istenen bilgi kısmına
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 25.08.2020 tarihli ve 40453693-255.01.02-E.6588 sayılı izniyle düzenlenen Mentos Bu Mu Şu Mu kampanyasında kaç katılım yapmış görünüyorum bilgi verir misiniz.
yazıp mail atabilirsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburaya da katılın, iphone var, motorbisiklet var, "çekilişli"
Arkadaşlar anlamadığım bir şey var bu teslim tutanağını notere onaylattım ama telefonu teslim almadan teslim almış gibi imza attıp kargolicam telefonu göndermeme imkanları varmı acaba bilgisi veya daha önceden kazanan arkadaşlar yardımcı olur mu
Arkadaşlar anlamadığım bir şey var bu teslim tutanağını notere onaylattım ama telefonu teslim almadan teslim almış gibi imza attıp kargolicam telefonu göndermeme imkanları varmı acaba bilgisi veya daha önceden kazanan arkadaşlar yardımcı olur mu
Endişeniz olmasın kargoyla göndereceklerdir